Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Νέα επίθεση Ρέντσι κατά Ε.Ε. για τις ισπανικές εκλογές

Νέα επίθεση στις πολιτικές λιτότητας εξαπέλυσε ο ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι με αφορμή το αποτέλεσμα των ισπανικών εκλογών.
«Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε εάν η Ευρώπη θα συνειδητοποιήσει τώρα ότι η κοντόφθαλμη πολιτική της οικονομικής αυστηρότητας και της λιτότητας δεν οδηγεί

Αδωνις: Ψηφίζω Κυριάκο Μητσοτάκη στο δεύτερο γύρο

Πήρε ανοικτά θέση και αποκάλυψε ποιον θα στηρίξει στο δεύτερο γύρο ο Αδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ευθέως ότι θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Εξηγώντας το «γιατί» επικαλέστηκε τρεις λόγους:

Ανακοινώνει την παραίτηση του ο Χρόνης Μακρίδης από Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Α' Θεσσαλονίκης

Την παραίτηση του από Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Α' Θεσσαλονίκης, θα ανακοινώσει αύριο σε συνέντευξη τύπου, ο Χρόνης Μακρίδης.
Η παραίτηση του οφείλεται στο ασυμβίβαστο που υπάρχει με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, το οποίο δεν επιτρέπει στους γραμματείς των νομαρχιακών να είναι και

Βρούτσης: Να μην πάμε σε β' γύρο -Πρόεδρος Μεϊμαράκης και αντιπρόεδρος Μητσοτάκης

Να αποφευχθεί ο δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ και να υπάρξει πολιτική συνεννόηση μεταξύ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη πρότεινε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Βρούτσης.

Λαπαβίτσας για κυβέρνηση: Είναι ό,τι χειρότερο έχει εμφανιστεί από τη μεταπολίτευση

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης, την οποία κατηγόρησε ότι «παρακάμπτει τη δημοκρατία», εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας.
Ο κ. Λαπαβίτσας, μιλώντας στον Focus FM, υποστήριξε ότι η σημερινή κυβέρνηση και η σημερινή Βουλή είναι «ό,τι

ΝΕΑ ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Η ΟΤΟΕ



Το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ στην πρώτη συνεδρίασή του μετά το 31ο Πανελλαδικό Συνέδριο του κλάδου αποφάσισε με ισχυρή πλειοψηφία το πλαίσιο διαπραγμάτευσης της νέας Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Ραγκούσης: Η κυβέρνηση Τσίπρα «ρίχνει μαύρο» στη δι@ύγεια -Καταργεί την ανάρτηση δαπανών του ΥΠΕΞ

«Η κυβέρνηση Τσίπρα ρίχνει μαύρο στη δι@ύγεια» καταγγέλλει ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι προφανώς έχει διαπράξει παράνομες δαπάνες και ότι επιλέγει να διαχειριστεί τα χρήματα των Ελλήνων στο σκοτάδι.

«Σκοτάδι» στη Διαύγεια ρίχνει η κυβέρνηση

Νέο πλήγμα δέχεται το πρόγραμμα «Δι@ύγεια» που κάνει υποχρεωτική τη δημοσίευση στο διαδίκτυο, αποφάσεων των κυβερνητικών οργάνων, φορέων του στενού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα και των Ανεξάρτητων Αρχών, όπως και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, χωρίς την οποία δημοσίευση οι εν λόγω

«Κλειδί» η Ντόρα, Άδωνις και Βορίδης στηρίζουν Κυριάκο

Στις συμμαχίες μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων στρέφεται το ενδιαφέρον στη ΝΔ ενόψει του δεύτερου γύρου στις 10 Ιανουαρίου μεταξύ του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο κ. Μεϊμαράκης θα συγκεντρώσει ένα