Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ακροδεξιός ο Σαμαράς, λέει ο Γιάννης Ραγκούσης

Ευθεία επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά από τον Γιάννη Ραγκούση το μεσημέρι της Πέμπτης, με τον πρώην υπουργό επί κυβέρνησης Παπανδρέου να «ξεσπαθώνει» εναντίον του πρωθυπουργού, με αφορμή το θέμα του Τάκη Μπαλτάκου.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο κ. Ραγκούσης

Παρουσίαση του προγράμματος του Παύλου Τονικίδη Yποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς


ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ ''ΧΑΡΑΡΤΣΙΟΥ LIGHT'' ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ...

Κατά 26,4 % αυξάνεται το "τέλος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας" για τους οικιακούς καταναλωτές από 1ης Απριλίου, σύμφωνα με απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας. Η αύξηση αυτή, σε απόλυτους αριθμούς μεταφράζεται σε ετήσια επιβάρυνση περίπου 22 ευρώ για κάθε νοικοκυριό.

Κυριάκος Πιερρακάκης : Χρειαζόμαστε σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης

Στο διήμερο συνέδριο της ΠΑΣΠ μίλησε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Κ. Πιερρακάκης. Τι δήλωσε για τις οικονομικές εξελίξεις, την Ελλάδα και τη χαμένη ευκαιρία του 2010

Στην Κόρινθο βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη, Κυριάκος Πιερρακάκης για να μιλήσει στο πλαίσιο του διήμερου Συνεδρίου της ΠΑΣΠ. 
Το θέμα του συνεδρίου  "Οικονομική Πολιτική της Ελλάδας και της ΕΕ" μετά τις Ευρωεκλογές  και ο κ. Πιερρακάκης είπε μεταξύ άλλων
«Αυτή τη στιγμή η χώρα βγαίνει στο ξέφωτο οικονομικά. Αλλά η κοινωνία δεν έχει βγει ακόμα.

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 18:30 ΕΚΑΒΗ

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 9 Απριλίου και ώρα 18.30 στο συνεδριακό κέντρο Εκάβη, στην Κατερίνη, στη ανοιχτή νομαρχιακή συνέλευση μελών και φίλων της παράταξης σχετικά με τις προσεχείς εκλογές στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και στην αυτοδιοίκηση. Σε μια δύσκολη εποχή όπου οι αξίες δοκιμάζονται, η συνέπεια και η ανιδιοτελής προσφορά αποκτούν μεγαλύτερη

Από το καλοκαίρι του 2013 τα έλεγε για τον Μπαλτάκο ο Καρχιμάκης! -Ντοκουμέντο

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, τέλη του καλοκαιριού 2013, βρίσκουμε τη μεγάλη δημόσια αντιπαράθεση του Μιχάλη Καρχιμάκη με τον ΓΓ του Υπουρικού Συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκο, με αφορμή την δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης Μονής Βατοπαιδίου και τις «παρεμβάσεις» του πανίσχυρου τότε Μπαλτάκου. Ο κ. Καρχιμάκης μιλά ξεκάθαρα για πράξεις του κ. Μπαλτάκου που ενισχύουν την «φαυλότητα και ασυδοσία» σε θέματα δικαιοσύνης και ασυδοσίας.

Συνάντηση Μέρκελ- Βενιζέλου

Η διεθνής προβολή της αλλαγής σελίδας που κάνει η Ελλάδα, ήταν το βασικότερο θέμα που συζήτησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, “Αγγελα Μέρκελ, κατά την ολιγόλεπτη συνάντηση που είχαν χθες βράδυ, στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου ΕΕ – Αφρικής.
«Είχα την ευκαιρία μιας σύντομης, αλλά περιεκτικής, συζήτησης με

H moody's φοβάται πολιτική αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα

«Ναι μεν αλλά...» λέει η Moody's για τα της Ελλάδας, καθώς αν και χαιρετίζει τις εξελίξεις του Eurogroup, δηλαδή την συμφωνία με την Τρόικα και την έγκριση της εκταμίευσης της επόμενης δόσης, ωστόσο κρούει των κώδωνα του κινδύνου για πιθανή πολιτική αποσταθεροποίηση η οποία θα οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές και μάλιστα εντός του επόμενου εξαμήνου.

Ηχηρή παρέμβαση Γιώργου για την υπόθεση Μπαλτάκου

Με μια ηχηρή παρέμβαση για το «Μπαλτάκος-γκέητ», ο Γιώργος Παπανδρέου δηλώνει ξανά παρών στις πολιτικές εξελίξεις και αφήνει σαφείς αιχμές για τη στάση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση και τη θέση του κόμματος στη συγκυβέρνηση. Κατηγορεί δε την κυβέρνηση για εκτροχιασμό από τη δημοκρατική λειτουργία. 
Ο Γ. Παπανδρέου επισημαίνει ότι τίθεται «σε αμφισβήτηση η δημοκρατική λειτουργία της κυβέρνησης»

Πότε δικαιούνται σύνταξη τα παιδιά ασφαλισμένων

Σύνταξη υπό προϋποθέσεις δικαιούνται τα παιδιά των ασφαλισμένων, ενώ διαφορετικές «ταχύτητες» ισχύουν για τις άγαμες θυγατέρες στο Δημόσιο.
Στα ασφαλιστικά ταμεία προβλέπεται πως σε περίπτωση θανάτου του συνταξιούχου τα παιδιά μπορούν να πάρουν τμήμα ή και ολόκληρη τη σύνταξη εφόσον πληρούν συγκεκριμένα ηλικιακά

Με τον πολιτικό όμιλο «ΠΑΤΡΙΔΑ» κατεβαίνει ευρωβουλευτής ο Ψωμιάδης

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον πολιτικό όμιλο «ΠΑΤΡΙΔΑ» θα είναι, όπως δήλωσε, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, το οποίο έχει ιδρύσει και θα μετεξελιχθεί σε κόμμα, γι αυτό βρίσκεται σε επικοινωνία με πολιτικά στελέχη και ήδη έχει μιλήσει με δύο επικεφαλής πολιτικών κινήσεων.
«Δεν χρωστάω σε κανένα επώνυμο παρά μόνο στο λαό. Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του μου χρωστούν πολλά. Δεν τους

Εύα Γαργάλα : Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης με το Μπουτάρη

Ευανθία (Εύα) Γαργάλα
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης
Λίγα λόγια για μένα:
Ονομάζομαι Εύα Γαργάλα, είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Υγειονομικής Σχολής της Πράγας, με εξειδίκευση στο management μονάδων υγείας. Μιλάω και γράφω 5 ξένες γλώσσες (Ιταλικά, Αγγλικά, Τσεχικά, Σλοβακικά και Ρωσικά)
Σήμερα εργάζομαι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης ως συνεργάτιδα και υπεύθυνη γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του

Έγινε θαύμα….απλές διαδικασίες στο Δημόσιο

Στην εφαρμογή του σχετικού νόμου, στον οποίο περιλαμβάνονται σημαντικές διοικητικές απλουστεύσεις, με τις οποίες βελτιώνονται οι διοικητικές διαδικασίες και επιτυγχάνεται η ταχύτερη, αποτελεσματικότερη και χωρίς κόστος εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων, ζητά να προχωρήσουν υπουργεία και

Αποζημιώσεις ύψους 9,3 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ

Αποζημιώσεις ύψους 9,3 εκατ. ευρώ θα καταβάλλει ο ΕΛΓΑ σε 4.336 παραγωγούς την ερχόμενη Παρασκευή.
Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν σε ζημιές στη φυτική παραγωγή και κυρίως σε ελιές, οπωροφόρα δέντρα και κηπευτικά και στο