Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΝΔ: «Ας καταλάβει καλά η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται»

Σφοδρή επίθεση της ΝΔ κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του, ώστε να ψηφίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Σήμερα παρακολουθήσαμε σε επανάληψη την παρωδία “ο

"Μείζον θέμα η βιωσιμότητα των Επιμελητηρίων"

Στο κλίμα των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων οι οποίες αφορούν και το μέλλον του Επιμελητηριακού θεσμού πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς για το 2014. Η διαδικασία ξεκίνησε με την τοποθέτηση του προέδρου για το μείζον θέμα της βιωσιμότητας των Επιμελητηρίων της

Ο Τριαντάφυλλος για τις καταγγελίες χρηματισμού

Τις καταγγελίες των βουλευτών για δωροδοκία σχολίασε από την Βουλή, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τριαντάφυλλος, επισημαίνοντας ότι τα ζητήματα αυτά είναι πολύ σοβαρά και ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία ανοχή σε αυτού του είδους τις φήμες. Διαβάστε αναλυτικά:
«Κύριε Πρόεδρε, λαμβάνω το λόγο ως Κοινοβουλευτικός

Ανακοίνωση Αποστολόπουλου: Ενας πολιτικός αρχηγός σόουμαν και ένας έμπειρος κωμικός με εμπλέκουν σε πολιτικές βεντέτες

Με ανακοίνωσή του τοποθετείται ο Γιώργος Αποστολόπουλος για τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν

Κόμμα Παπανδρέου: Κλείνουν ψηφοδέλτια, έτοιμο το όνομα -Επικεφαλής ο ίδιος

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το κόμμα Παπανδρέου. Από χθες το μεσημέρι έχουν αρχίσει τηλεφωνήματα σε όλη την Ελλάδα από στελέχη κοντά στον πρώην πρωθυπουργό προκειμένου να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος.
Ονομα έχει βρεθεί, αν και κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

«Παρών» από Πολύδωρα και στις επόμενες δύο ψηφοφορίες

«Παρών» θα ψηφίσει και στις επόμενες ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, ο ανεξάρητος βουλευτής, Βύρων Πολύδωρας, σύμφωνα με σημερινή του δήλωση. Υπενθυμίζουμε ότι το ίδιο έπραξε και κατά την πρώτη ψηφοφορία της Τετάρτης.

Μπίστης για Διαμαντοπούλου- Φλωρίδη: H θέση τους είναι στην Δημοκρατική Παράταξη

Στο κείμενο- παρέμβαση για την δημιουργία τρίτου πόλου  των τέως υπουργών Άννα Διαμαντοπούλου και Γιώργου Φλωρίδη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, το στέλεχος της Δημοκρατικής Παράταξης, Νίκος Μπίστης μιλώντας στο ΣΚΑΙ.
«Η εκτίμηση μου στην Άννα Διαμαντοπούλου και τον Γιώργο

Ο εισαγγελέας καλεί για κατάθεση τον Γιώργο Αποστολόπουλο

Εντός της ημέρας αναμένεται να κληθεί από τον εισαγγελέα Παναγιωτόπουλο προκειμένου να καταθέσει ως ύποπτος για την τέλεση της πράξης της απόπειρας δωροδοκίας βουλευτή ο Γιώργος Αποστολόπουλος.
Σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, ο Γιώργος Αποστολόπουλος είναι το πρόσωπο που

Eδεσσα : Eκδήλωση-Συζήτηση < Θεσμική, Πολιτική,και Κοινωνική Κρίση- Πρόταση στο Αδιέξοδο> με Ομιλητή τον Ξυλουργίδη Αντώνη.

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014,ώρα 6μμ στο Πολτιστικό Κέντρο της Έδεσσας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: Θεσμική, Πολιτική και Κοινωνική Κρίση-Πρόταση στο Αδιέξοδο.
Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι  ο Δικηγόρος-Πολιτικός Επιστήμονας
Με επτά μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Public Issue.
Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 36,5% ενώ η ΝΔ ακολουθεί με 29,5%. Τρίτο κόμμα το Ποτάμι με 8,5 και ακολουθούν

Καρύδης: Αν κάνει κόμμα ο Παπανδρέου, θα αναλάβει και την ευθύνη απέναντι στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ

Στα σενάρια που θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου να προχωρά στην ίδρυση νέου κόμματος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ.
«Ένας πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρώην Πρωθυπουργός της χώρας που σε μια δύσκολη περίοδο, σε μια τεράστια οικονομική

Τσίπρας: «Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές το 2015»

Δυσοίωνο είναι το μέλλον της Ελλάδας, σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συναντήθηκε με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.
«Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές το 2015» τόνισε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας τις πολιτικές

Μιχάλης Καρχιμάκης: Η σημερινή ηγετική ομάδα συρρίκνωσε το ΠΑΣΟΚ, χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας

Επίθεση στην σημερινή ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης με συνέντευξη του στην “fm voice”.
Επαναλαμβάνοντας παράλληλα το αίτημα του για σύγκληση Έκτακτου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, παραίτηση του Βενιζέλου και εκλογή νέου προέδρου του κόμματος από την βάση.
Δείτε την συνέντευξη

Χαϊκάλης: Μου έδιναν 2-3 εκατ. για να ψηφίσω Πρόεδρο

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
«Μου έδιναν 700.000 ευρώ μετρητά ως πρώτη δόση και μετά διακανονισμό των δανείων μου στην τράπεζα, αλλά και συμβόλαια με διαφημιστική», δήλωσε ο κ. Χαϊκάλης αποκαλύπτοντας ότι έγινε

"Κομπίνα" εκατομμυρίων σε γυναικείο μοναστήρι

Την παραπομπή έξι ατόμων στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενων για «κομπίνα» εκατομμυρίων που στήθηκε στο γυναικείο μοναστήρι «Αναστάσεως του Χριστού - Εμμαούς» στον Άγιο Βασίλειο Θεσσαλονίκης, προτείνει προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ο

Spiegel: Πετρέλαιο, ρούβλι και Ελλάδα τα συστατικά της νέας μεγάλης κρίσης

Για αυξανόμενη ανησυχία σε όλο τον κόσμο από την πιθανότητα μιας νέας μεγάλης κρίσης κάνει λόγο σε άρθρο του το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel το οποίο χαρακτηρίζει την Ελλάδα, το πετρέλαιο και το ρούβλι ως τα βασικά χαρακτηριστικά μιας τέτοιας αναταραχής.
Το περιοδικό σημειώνει ότι η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά και

Μπέπε Γκρίλο: «Αν ο Τσίπρας είναι η Αριστερά, στην Ελλάδα δεν χρειάζεται πια η Δεξιά»

«Αν ο Τσίπρας είναι η Αριστερά, στην Ελλάδα δεν χρειάζεται πιά η Δεξιά» εκτίμησε ο εμπνευστής του κινήματος των Πέντε Αστέρων Μπέπε Γκρίλο ο οποίος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ένωση Ξένων Ανταποκριτών στη Ρώμη, υποστήριξε ότι αν ο Τσίπρας μείνει στο ευρώ «θα παραμείνει και εντός των συνθηκών

Γιώργος Παπανδρέου : Ηρθε η ώρα για το Κίνημα Αλλαγής

Μιλώντας στην εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου στην Κοζάνη, την επομένη της πρώτης άκαρπης ψηφοφορίας για Πρόεδρο Δημοκρατίας, ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε ακόμη ένα βήμα για την ίδρυση κόμματος.
Σε μια ομιλια, με αιχμές κατά του Ευ. Βενιζέλου, ο πρώην πρωθυπουργός περιέγραψε τα βασικά χαρακτηριστικά του

Συνάντηση Κ. Παπούλια – Κων. Μητσοτάκη αύριο

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα έχει την Παρασκευή στις 2 μ.μ. ο επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με το «Το Βήμα», ο κ. Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πάνο Καμμένο τηλεφώνησε στην Προεδρία της Δημοκρατίας και ζήτησε

Αισιόδοξος ο Κεγκέρογλου για την εκλογή ΠτΔ

Την εκτίμηση ότι αν στο δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών διαμορφωθεί στους 170 ο αριθμός αυτών που θα ψηψίσουν υπέρ του Σταύρου Δήμα, στις 29 Δεκεμβρίου δεν αποκλείεται να εξασφαλιστούν οι 180, διατύπωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, στο περιθώριο εκδήλωσης που