Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Κεφαλογιάννη: «Αποτυχημένη η διαπραγμάτευση, η Ελλάδα βουλιάζει»

kefalogianniΜιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ η βουλευτής του κόμματος, Όλγα Κεφαλογιάννη, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.
Η συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να διαλύσει ό,τι με κόπο του λαού είχε επιτευχθεί την περίοδο

ΠΑΣΟΚ: Τραγικός ο απολογισμός διαπραγμάτευσης, παραδόθηκαν αμαχητί

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την τακτική που ακολουθεί στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς κάνει τοΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του.
Το κόμμα κάνει λόγο για τραγικό απολογισμό της διαπραγματευτικής στρατηγικής των τελευταίων μηνών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι ηττήθηκε κατά κράτος στο μέτωπο της αξιοπρέπειας.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του Eurogroup αναφέρει ότι:

Αυτό είναι το προεδρείο της Εξεταστικής για τα δάνεια κομμάτων

Εξελέγη το Προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, η οποία θα διερευνήσει τη νομιμότητα των δανείων των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος, Αντιπρόεδρος ο Δημήτρης

Σκληραίνουν τη στάση τους οι δημοσιογράφοι απέναντι στο ασφαλιστικό

Σκληραίνουν τη στάση τους οι δημοσιογράφοι απέναντι στο ασφαλιστικόΤη συνέχιση της απεργίας σε όλα τα ΜΜΕ από τις 06.00 της Κυριακής 24 Απριλίου μέχρι τις 06.00 της Μεγάλης Τετάρτης 27 Απριλίου, οπότε θα συνεδριάσουν εκ νέου για να αποφασίσει τις περαιτέρω κινητοποιήσεις, αποφάσισαν πριν από λίγη ώρα τα Διοικητικά Συμβούλια

Αυτό είναι το νέο ασφαλιστικό – Κατατέθηκε στη Βουλή

Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο κατατέθηκε από την κυβέρνηση στη Βουλή το απόγευμα της Παρασκευής.
Την κατάθεσή του είχε προαναγγείλει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.