Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Καλοκαιρινές πληρωμές 130 εκατ. του ΥΠΑΑΤ...


Οι πληρωμές αφορούν πόρους που διατέθηκαν τόσο από το ΠΔΕ όσο και από τον Τακτικό Προϋπολογισμό και πραγματοποιήθηκαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Συνελήφθησαν για χρέη της ΚΑΕ Άρης Τζεβελέκης και Δαμιανίδης


Δύο πρώην στελέχη της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο.Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της "κίτρινης" ΚΑΕ Θανάση Τζεβελέκη και τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ίδιας ΚΑΕ Γιάννη Δαμιανίδη.

Στις 30 Αυγούστου η ανακοίνωση των βάσεων


PHASMA/M.KARAGIANNIS ÁÍÁÑÔÇÓÇ ÂÁÈÌÏËÏÃÉÙÍ ÔÙÍ ÐÁÍÅËËÁÄÉÊÙÍ ÅÎÅÔÁÓÅÙÍΟι τελευταίες εκτιμήσεις δείχνουν μεγάλη «βουτιά» ακόμα και 1.000 μόρια σε αρκετές σχολές.Σύμφωνα με Το Βήμα, οι βάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν φέτος για πρώτη χρονιά μια ημέρα πριν την λήξη του Αυγούστου, ενώ συνήθως δεν ανακοινώνονταν μετά τις 23 ή 24 του μήνα.

Το ΠΑΣΟΚ αδειάζει Στουρνάρα στο θέμα των πλειστηριασμών στα ακίνητα

20130819-170520.jpg

Με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε στο θέμα της άρσης απαγόρευσης των πλειστηριασμών στα ακίνητα, το ΠΑΣΟΚ μέσω του κ. Δημήτρη Καρύδη, γραμματέα επικοινωνίας, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας , άφησε έντονες αιχμές εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα όταν ερωτάται σχετικά :

Γιατί συμφέρουν τα φωτοβολταϊκά σε σπίτια και επιχειρήσεις: Ποιους αφορά και που γίνονται οι αιτήσεις

67fb2Το χαράτσι του σπιτιού και ένα μέρος από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος μπορούμε να πληρώσουμε από τα έσοδα που φέρνει η εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος στη στέγη του σπιτιού ή στη στέγη μιας μικρής επιχείρηση

Τί χρειάζεται για να λάβετε επίδομα τέκνων


Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι πολίτες που δε γνωρίζουν, εάν είναι δικαιούχοι των επιδομάτων τέκνων και δεν έχουν τια απαραίτητες πληροφορίες, σχετικά με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία καταβολής των εν λόγω παρωχών.

50 χρονών και κούκλα


Είναι 50 χρονών και παραμένει κούκλα. Ο λόγος για την Μόνικα Μπελούτσι, η οποία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Paris Match και για ακόμα μία φορά απέδειξε πως είναι το απόλυτο θηλυκό.
Λες και είναι αγουροξυπνημένη, πόζαρε με ένα σεντόνι αναστατώνοντας τον αντρικό πληθυσμό, αλλά και φορώντας ένα φόρεμα, το οποίο αναδεικνύει τις πλούσιες καμπύλες της μας έδειξε γιατί αποτελεί το πρότυπο της Μεσογειακής γυναίκας.
Όμως η φωτογραφία που προκαλεί

«Έφυγε» ο Στέλιος Γελαστός


gelastosΗ  ζωή  είναι πολύ άδικη και πολλές φορές το δείχνει αυτό  με τον χειρότερο τρόπο. Ο Στέλιος Γελαστός σήμερα τα ξημερωματα έφυγε   από την  ζωή.Κανένας δεν πίστευε πως τόσο πρόωρα  ο Στέλιος δεν είναι πια μαζί μας. Η ζωή του συνδυάστηκε με τον Άρη

Νέο σκάνδαλο «μαμούθ» υποκλοπής στοιχείων


Νέο σκάνδαλο «μαμούθ» υποκλοπής στοιχείων Τα στοιχεία τουλάχιστον των μισών Ελλήνων φορολογούμενων φαίνεται πως κατέχουν στα χέρια τους επιτήδειοι, μέσω, μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας υποκλοπής από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.Σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής» η μεγαλύτερη υποκλοπή φορολογικών και προσωπικών δεδομένων στη χώρα έγινε μέσα από το σύστημα της ΓΓΠΣ.

Οπως προέκυψε από τις έρευνες της Αρχής Προστασίας

Όφελος 40,9 δισ. για τη Γερμανία εν μέσω κρίσης





Όφελος 40,9 δισ. για τη Γερμανία εν μέσω κρίσηςΚερδισμένη κατά 40,9 δισ. ευρώ είναι η Γερμανία εν μέσω της ευρωπαϊκής κρίσης.
Σε αυτό το ποσό ανέρχονται τα επιπλέον έσοδα που θα έχει το γερμανικό κράτος μεταξύ 2010 και 2014 λόγω των χαμηλών επιτοκίων με τα οποία δανείζεται η Γερμανία αλλά και της μεγάλης ζήτησης που έχουν τα γερμανικά ομόλογα εν μέσω της κρίσης

H Τουρκία είναι ο καλύτερος «πελάτης» της Ελλάδας


Στα 8,933.1 εκατομμύρια ευρώ ανήλθαν οι ελληνικές εξαγωγές κατά το διάστημα Ιανουαρίου-Απριλίου σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία του πανελλήνιου συλλόγου εξαγωγέων.
Σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 8% συγκριτικά με την ίδια περίοδο του 2012. Παράλληλα οι εισαγωγές σημείωσαν μείωση 6,6% και έφθασαν στα 15,394,2 εκατομμύρια ευρώ.
Η χώρα η οποία απορροφά το μεγαλύτερο μέρος των Ελληνικών

Τα «παράθυρα» για συνταξιοδότηση στα 60 έτη



Τα «παράθυρα» για συνταξιοδότηση στα 60 έτη                                               

 Ευκαιρίες για έξοδο στα 60 με 35 έτη ασφάλισης κρύβουν οι 
 διατάξεις στο ασφαλιστικό για 750.000 ελεύθερους επαγγελματίες.
 Παράλληλα υπάρχουν ανατροπές και παγίδες που μπορεί να τους εγκλωβίσουν σε υψηλότερα όρια ηλικίας με σύνταξη ακόμη και στα