Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωσε τον Ε. Τσακαλέρη ο Άρης

Την απόκτηση του Ευθύμη Τσακαλέρη ανακοίνωσε ο Άρης για τα επόμενα δύο χρόνια...

"Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ευθύμη Τσακαλέρη, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα διάρκειας δύο ετών.

Ο Τσακαλέρης αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ. Έχει ύψος 2.07 και είναι γεννημένος στις 22/07/1989 στη Θεσσαλονίκη", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.

Στραβοπάτημα για τον Λεβαδειακό, 0-0 με τη Βέροια

Η ατυχία και η αστοχία στέρησαν τη νίκη από τον Λεβαδειακό στο εντός έδρας αγώνα του με τη Βέροια, για την 3η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» έμειναν στο 0-0 στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας με τη «βασίλισσα» του Βορρά, που πήρε με παλικαρίσιο τρόπο τον βαθμό της ισοπαλίας, αν και ολοκλήρωσε το ματς με οκτώ παίκτες.

Ηττήθηκε στην Κομοτηνή ο Παναθηναϊκός, 1-0 από τον Πανθρακικό

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League γνώρισε στην Κομοτηνή ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα του Φερέιρα έχασε το Σάββατο με 1-0 από τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, κι έτσι δεν μπόρεσε να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Πέρασε νικηφόρα από τα Γιάννενα ο Ολυμπιακός, 2-1 τον ΠΑΣ

Ο Ολυμπιακός, αν και δυσκολεύτηκε απέναντι στον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα, πέρασε νικηφόρα από τους Ζωσιμάδες και έκανε το «3 στα 3» στη Super League.
Η ομάδα του Ζαρντίμ, με γκολ των Μήτρογλου (60’) και Τζιμπούρ (67’), επιβλήθηκε με 2-1 του «Άγιαξ» της Ηπείρου και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, διευρύνοντας παράλληλα στους επτά βαθμούς τη διαφορά της από τον Παναθηναϊκό.
Το γκολ, με το οποίο μείωσε η ομάδα του Χριστόπουλου σημείωσε ο Γεωργίου στο 69’.

Ολόκληρη η ομιλία Τσίπρα



Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά η ομιλία του κ. Τσίπρα:


"Κυρίες και Κύριοι,

Πως θα γίνει η επιστροφή φόρου σε 1.500.000 δικαιούχους

Χρωστάτε στην εφορία και έχει προκύψει επιστροφή φόρου από την εφετινή εκκαθάριση της φορολογικής σας δήλωσης; Το υπουργείο Οικονομικών θα προχωρήσει σε συμψηφισμό της οφειλής του φορολογούμενου με το επιστρεφόμενο ποσού και αν από το αποτέλεσμα είναι να εισπράξει χρήματα ο πολίτης τότε θα..
τα εισπράττει από την εφορία.

Αντώνης Σαμαράς: «Μιλάμε για επιμήκυνση έως το 2016» Για πρώτη φορά ο Πρωθυπουργός θέτει το ελληνικό αίτημα δημόσια σε συνέντευξή του στην «Washington Post»



Αντώνης Σαμαράς: «Μιλάμε για επιμήκυνση έως το 2016»



 
 
Βεβαιότητα για την έγκριση των μέτρων από τη Βουλή εκφράζει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει πως υπ' αριθμόν ένα προϋπόθεση για το μέλλον μας είναι η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

Σε συνέντευξή του στην Washington Post, ο κ. Σαμαράς επισημαίνει ότι
«η αποφασιστικότητά μας είναι δεδομένη», δίνοντας έμφαση στην ανάγκη να υπάρξει ρευστότητα για ανάπτυξη, επιμήκυνση για υλοποίηση του προγράμματος και συνέπεια στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

Ξάνθη: Γιατροί από τη Βουλγαρία πωλούν φάρμακα και κάνουν επισκέψεις κατ' οίκον!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατία, Βούλγαροι γιατροί αλλά και ορισμένοι επιτήδειοι περνούν τα σύνορα με την Ελλάδα και προσφέρουν κατ’ οίκον υπηρεσίες στην τιμή των πέντε και δέκα ευρώ, τους τελευταίους μήνες σε χωριά της Ξάνθης.

Στις 19:30 η κεντρική ομιλία του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ

Για απόψε, στις 19:30, είναι προγραμματισμένη η κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με τα δ.σ. και τα σωματεία εργαζομένων της ΔΕΘ και της HELEXPO καθώς επίσης και με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.

Επικίνδυνες τριβές στο εσωτερικό της παράταξης Μπουτάρη

Εικόνα ρήξης και διάλυσης παρουσίασε η «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» κατά τη
χθεσινή συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας. Το ανώτατο όργανο της παράταξης που διοικεί τον Δήμο Θεσσαλονίκης συνεδρίαζε από τις 15:30 μέχρι τις 18:30 περίπου.
Στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν σημαντικά θέματα όπως η απόρριψη των όρων διαγωνισμού επισκευής απορριμματοφόρων από το Ελεγκτικό Συνέδριο και οι

Κατσαβάκης: "Θα βρει τον δρόμο του ο Άρης"

Ο Μάκης Κατσαβάκης με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι για την επικείμενη αναμέτρηση με την...
ΑΕΚ, υποστήριξε πως ο Άρης θα καταφέρει να βρει τον δρόμο του, τονίζοντας όμως ότι χρειάζεται χρόνος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

Κ.Μητσοτάκης :«Και τι έγινε αν διαγράψουμε 100 συνδικαλιστές;»



Θα πρέπει η ΝΔ να έρθει σε ρήξη με τα ηγετικά στελέχη των συνδικαλιστών του κόμματος, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη διαγραφή του προέδρου της ΔΑΚΕ, Νίκου Κιουτσούκη.
«Δεν θα χάσει η Βενετία βελόνι αν φύγουν και 100 άτομα προκειμένου να μην αλλοιωθεί η φυσιογνωμία και η πολιτική του κόμματος», είπε ο γαλάζιος βουλευτής μιλώντας στον ραδιοφωνικό

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ...

Ιδιωτικές εταιρείες και δικηγορικά γραφεία- που λειτουργούν κατά τα πρότυπα των εισπρακτικών εταιρειών- θα αναλάβουν και την είσπραξη των ασφαλιστικών εισφορών από εργοδότες και επιχειρήσεις που καθυστερούν την εξόφληση τους στο ΙΚΑ.
Τα Ταμεία θα στρέψουν την προσοχή τους στο αμιγώς ασφαλιστικό κομμάτι και στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, θα εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα και δε θα έχουν πλέον σχέση με το ταμειακό σκέλος των εισφορών και τα φαινόμενα διαφθοράς.

Ζητείται επενδυτής ή αγοραστής για το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν

Αντιμέτωπη με τα χρονίζοντα πλέον οικονομικά προβλήματα του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και ειδικότερα με την έλλειψη επαρκούς ρευστότητας, η διοίκηση του ομώνυμου κοινωφελούς ιδρύματος αποφάσισε να αναζητήσει διέξοδο είτε σε στρατηγικό επενδυτή είτε στη συνολική πώληση του νοσηλευτικού ιδρύματος. Οπως αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση, συγκροτήθηκε ήδη επιτροπή υπό την προεδρία του Ανδρέα Μαρτίνη «για να έρθει σε επαφή με συμβουλευτικές εταιρείες αναγνωρισμένες και διεθνούς κύρους, προκειμένου να ανατεθεί η έρευνα εξεύρεσης επενδυτή ή αγοραστή για το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν».

O Bενιζέλος καλεί όλο ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους ...



 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συγκαλεί την Τρίτη το μεσημέρι στην Ιπποκράτους κοινή συνεδρίαση της

Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Πολιτικής και της Οργανωτικής Γραμματείας, με τη συμμετοχή των υπευθύνων περιφερειακής ανασύστασης, των γραμματέων των τομέων του κόμματος και των μελών Περιφερειακής Πολιτικής. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ενημερώσει τα στελέχη του κόμματος για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, αλλά και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ.

Απόψε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της 77ης ΔΕΘ. Ο κ. Τσίπρας
συναντήθηκε χθες με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, τον πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλος και εκπροσώπους συλλογικοτήτων. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θ;α παραμείνει στην πόλη και το Σαββατοκύριακο. Το πρόγραμμά του έχει ως εξής:

Η Στικούδη εξηγεί



«Έχω δεχθεί σχόλια, κριτική, δυσαρέσκεια και ρατσισμό. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, ούτε περιμένω να μου στήσουν λάβαρα και να μου πουν συγχαρητήρια. Δύσκολα υπάρχει παρθενογένεση στη μουσική».
Η Κατερίνα Στικούδη "απολογείται", σε συνέντευξή της στο περιοδικό Εγώ, μιλάει για τους άνδρες και τους "τρεις μεγάλους έρωτές της" και για την απόφασή της να απορρίψει την πρόταση

Βιοντίζελ από τηγανέλαιο…



Μαθητές του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου Θεσσαλονίκης, συλλέγουν τηγανέλαιο προκειμένου αυτό να μετατρέπεται σε βιοκαύσιμο.
Το λάδι που θα συλλέγεται θα αποστέλλεται στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας όπου και θα ανακυκλώνεται, παράγοντας βιοντίζελ.
Το σχολείο που θα συγκεντρώσει τις μεγαλύτερες ποσότητες τηγανέλαιων αλλά και οι μαθητές, θα επιβραβευθούν για την

Σε αναζήτηση ευθυνών στον Άρη


Πέραν της αναμονής των αποτελεσμάτων του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στον Άρη, η Κοινωνία Μελών

αποφάσισε την σύσταση πενταμελούς επιτροπής η οποία θα αναζητήσει τυχόν ευθύνες από τις διοικήσεις του 2004 μέχρι το 2012 για την σημερινή κατάσταση στην ΠΑΕ.

Εξάλλου, δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Τάσου Δεσύπρη.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ποινική δίωξη στη Morgan Stanley για την εμπλοκή της στην υπόθεση Εθνικής- Alpha

Ποινική δίωξη σε βάρος της Morgan Stanley, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, σχετικά με καταγγελίες για την εμπλοκή της στην υπόθεση του λεγόμενου «γάμου» μεταξύ των τραπεζών Εθνικής και Alpha, πριν από ένα χρόνο, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών

«Χρυσάφι» τα δημητριακά...



Καλπάζουν τις τελευταίες εβδομάδες οι τιμές στα σιτηρά, οδηγώντας σε απόγνωση τους αγρότες που πούλησαν φτηνά στις αρχές του καλοκαιριού με κλειστές τιμές και τώρα βλέπουν να εκτινάσσονται στα ύψη.
Ενδεικτικά οι παραγωγοί πούλησαν το κριθάρι 17λ/κιλό, και οι κτηνοτρόφοι το αγοράζουν σήμερα από
εμπόρους και Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών προς 29λ/κιλό(!), ενώ στα ύψη εκτοξεύεται και η τιμή του σκληρού σιταριού, όπου στον θεσσαλικό κάμπο οι αγρότες πούλησαν 20-22λ/κιλό και