Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Εκθέτει το Μαξίμου η Γκάγκα: Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται για όλα τα δεδομένα

Χάος στο κυβερνητικό επιτελείο. Ήξερε ή όχι ο πρωθυπουργός, γνωρίζει ή όχι τα δεδομένα και τις μελέτες των ειδικών; Η απάντηση που έδωσε η Μίνα Γκάγκα και εκθέτει το Μαξίμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας διέγραψε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή

Ο Αλέξης Τσίπρας διέγραψε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα όσα είπε ο βουλευτής στην ομιλία του στη Βουλή και τα οποία προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Του Χάρη Τσιόκα : Πρωτοβουλίες να επιστρέψει η πολιτική από τα συστημικά κέντρα στην κοινωνία - Νέα αρχή με προοδευτική διέξοδο

1.
Η χώρα σε μια περίοδο έντονων οικονομικών και γεωστρατηγικών ανακατατάξεων δείχνει αδύναμη να καταστήσει ενεργό την παρουσία της ως παράγοντα φιλίας και ανάπτυξης στην περιοχή!

Αλλάζουν οι βουλευτικές έδρες σε 16 Περιφέρειες με την απογραφή

Ανατροπές στον εκλογικό χάρτη λόγω της απογραφής 2021. Δείτε σε ποιες Περιφέρειες αυξάνονται οι έδρες και σε ποιες μειώνονται.

Νέα συγκλονιστική αποκάλυψη στη μελέτη Τσιόδρα - Λύτρα: 6.588 άνθρωποι πέθαναν σπίτια τους ή σε απλά δωμάτια

Τι δείχνουν τα στοιχεία της μελέτης για τους νεκρούς από covid στην Ελλάδα. 6.588 άνθρωποι πέθαναν σπίτια τους ή σε απλά δωμάτια νοσοκομείων.

Οι αποτελεσματικοί συνδυασμοί Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Johnson & Johnson στη μετάλλαξη Ομικρον

Πόσο αποτελεσματική είναι η τρίτη δόση εμβολίου απέναντι στη μετάλλαξη Ομικρον. Τι δείχνει σχετική μελέτη για τον συνδυασμό Pfizer, Moderna,AstraZeneca και Johnson & Johnson.