Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Ινστιτούτο Bruegel: Κερδισμένοι και χαμένοι από τις αλλαγές στο Ταμείο Ανάκαμψης

Ποιοι είναι οι κερδισμένοι και οι χαμένοι από τις αλλαγές στο ...Λιγότερες επιδοτήσεις ύψους 6,5 δις. ευρώ θα λάβει η Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης σύμφωνα με τον επικεφαλής οικονομολόγο του Ινστιτούτου Bruegel, Ζολτ Ντάρβας .

Πέτσας: επιβεβαιώνει για το ελικόπτερο, ζητάει και τα ρέστα

Πέτσας: επιβεβαιώνει για το ελικόπτερο, ζητάει και τα ρέσταΚρεσέντο κυβερνητικής αλαζονείας, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να επιβεβαιώνει  και να μην «βλέπει» λάθος στις μετακινήσεις του πρωθυπουργού.

Το φυσικό αέριο επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα -Ποιες οι 34 πόλεις που θα μπουν στο δίκτυο ως το 2024

Επεκτείνεται το δίκτυο φυσικού αερίου σε 34 πόλεις της Ελλάδας μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με την Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ).

Τουρκικά ΜΜΕ: Βλέπουν κινητικότητα στο Ορούτς Ρέις – Έτοιμο για έρευνες νότια του Καστελόριζου

Η γελοιογραφία της ημέρας από το Γιάννη Δερμεντζόγλου – 12 Ιουνίου ...Tα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για κινητικότητα γύρω από το ερευνητικό πλοίο Ορούτς Ρέις, που βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κόλπο της Αττάλειας, προδικάζοντας ότι ετοιμάζεται να βγει στο πέλαγος για σεισμικές έρευνες.

0 ΟΑΕΔ: 86.000 νέες θέσεις εργασίας - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Δεκατρία νέα προγράµµατα απασχόλησης για 88.600 επιδοτούµενες νέες θέσεις εργασίας ενεργοποιεί ο ΟΑΕΔ το δεύτερο 6µηνο του 2020. Ταυτόχρονα διατηρεί σε ισχύ µε ολικό «λίφτινγκ» άλλα έξι προϋπάρχοντα προγράµµατα µε 40.200 κενές θέσεις εργασίας.

Νίκος Κοτζιάς για ΝΔ: Είναι μοναχοφάηδες στο ψέμα, στη διαστρέβλωση, στην ενδοτικότητα

«Όποτε η ΝΔ ετοιμάζεται να υποχωρήσει και άλλο στην εξωτερική πολιτική και να ενδώσει στις πιέσεις των Τούρκων, υπό τις γερμανικές «ευλογίες και απειλές», οργανώνει μια «καμπάνια» σε βάρος μου με ψέματα και κοπτοραπτική που εμφανίζεται ως δημοσιογραφία», τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Παράταση μέχρι την 1η Οκτωβρίου η διαδικασία Ανάρτησης για το Κτηματολόγιο στην Αθήνα

Παράταση μέχρι την 1η Οκτωβρίου η διαδικασία Ανάρτησης για το Κτηματολόγιο στην ΑθήναΠαρατείνεται μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2020, η διαδικασία της Ανάρτησης για όσους έχουν ακίνητη περιουσία στο Δήμο της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε το Κτηματολόγιο.

Super League: Ψήφισε να παραμείνουν 14 ομάδες στη μεγάλη κατηγορία -Στην ΕΠΟ το μπαλάκι

Στιγμιότυπο από τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Super LeagueMε ψήφους 13-1, το ΔΣ της Super League αποφάσισε να παραμείνουν 14 οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, και έτσι η τελική απόφαση περνάει στην ΕΠΟ.

Άρης: Πληρώθηκε ο Πορτίγια, "φεύγει" το ban

Άρης: Νέοι μπελάδες στην ομάδα λόγω του Ίμπε - Sputnik ΕλλάδαΜετά τους Χαβιέ Ούμπιδες, Μαγκνταλένα και Ντιόγκο Σιστόν, ο Άρης προχώρησε σε πληρωμή και του Κριστιάν Πορτίγια! Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Θοδωρής Καρυπίδης κατέβαλε στον Ισπανό επιθετικό το ποσό των 300.000 ευρώ σε μετρητά ενώ μέσα σε ένα μήνα θα πληρώσει ακόμη 50.000 ευρώ.