Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Ανασχηματισμός με σφραγίδα... Πισσαρίδη

Κλείδωσε ο ανασχηματισμός: Ποιους ξηλώνει ο Κυριάκος από τα υπουργείαΕξωκοινοβουλευτικοί και τεχνοκράτες θα στελεχώσουν κρίσιμους τομείς της οικονομίας - Ετοιμάζεται υπουργοποίηση μελών της επιτροπής Πισσαρίδη, υπό τον Θ. Σκυλακάκη. Ακούγονται Βέττας και Τσακλόγλου

ΑΣΕΠ: 235 νέες προσλήψεις για υποψηφίους ΔΕ και ΥΕ σε 10 δήμους όλης της χώρας

Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 235 απόφοιτοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των εξής ειδικοτήτων:

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρατείνει την ενισχυμένη εποπτεία στην Ελλάδα

Την εξάμηνη παράταση του πλαισίου ενισχυμένης εποπτείας στην Ελλάδα, όπως προβλέπεται στον κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 472/2013 (μέρος του αποκαλούμενου "two-pack") αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για το φορολογικό νομοσχέδιο



Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για το φορολογικό νομοσχέδιο

Στο νοσοκομείο εκτάκτως η Φώφη Γεννηματά – Η κατάσταση της υγείας της

undefinedΜια περιπέτεια με την υγεία της είχε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.
Ειδικότερα σε ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ αναφέρεται:

Κουτσούμπας: «Ζοφερό το μέλλον, αν δεν αντιδράσουν οι εργαζόμενοι»

Κουτσούμπας: «Ζοφερό το μέλλον, αν δεν αντιδράσουν οι εργαζόμενοι»Το κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον των εργαζομένων, έκρουσε ο Δ. Κουτσούμπας, στη συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο.
Στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών στην Ολομέλεια της Βουλής, μίλησε το μεσημέρι ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Γεννηματά: Καλώ τον πρωθυπουργό να στηρίξει την τροπολογία του ΚΙΝΑΛ για την Α' κατοικία

Γεννηματά: Καλώ τον πρωθυπουργό να στηρίξει την τροπολογία του ...«Καλώ τον πρωθυπουργό και όποιον ενδιαφέρεται για τους πραγματικά αδύναμους δανειολήπτες, να στηρίξει την τροπολογία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ για την προστασία της Α' κατοικίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Φώφη Γεννηματά.

Αλέξης Τσίπρας: Εξαγγέλετε κούρεμα πάνω από 60% σε αυτά που έχουν να παίρνουν οι συνταξιούχοι

«Η οικονομία βρίσκεται σε εφιαλτική προοπτική, όλοι φοβούνται ότι θα περικοπούν κι άλλο εισοδήματα, κι εσείς επιβραβεύετε τραπεζικά στελέχη. Αποφασίστε:

Μητσοτάκης: Τα αναδρομικά εφάπαξ σε όλους τους συνταξιούχους το 2020

Μητσοτάκης στην Βουλή: Εφάπαξ σε όλους τους συνταξιούχους τα ...Τα αναδρομικά θα πληρωθούν σε όλους τους συνταξιούχους εφάπαξ μέσα στο 2020 όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Στην ανακοίνωση ότι η κυβέρνηση θα πληρώσει αναδρομικά τα εφάπαξ σε όλους τους συνταξιούχους μέσα στο 2020 έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Βουλή.

ΕΝΦΙΑ 2020: Οι ανατροπές στα εκκαθαριστικά και στις δόσεις πληρωμής –Τι ισχύει για τις εκπτώσεις

Ανατροπές στην εκκαθάριση του φετινού ΕΝΦΙΑ φέρνει η παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 28 Αυγούστου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, πάνω από 7 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων θα δουν το νέο λογαριασμό του φόρου για την ακίνητη περιουσία τους στα μέσα του Σεπτεμβρίου. 

Κορωνοϊός -Λινού: Αν δεν πάρουμε μέτρα, σε λίγες εβδομάδες θα μιλάμε για 1.000 κρούσματα

Στα αστικά κέντρα επικεντρώνεται η ανησυχία των επιστημόνων για την εξάπλωση του κορωνοϊού.Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 52 νέα κρούσματα κορωνοϊού, από τα οποία τα 14 στην Αττική και τα 9 στη

Στην οικογένεια Βαρδινογιάννη πέρασε ο αποκλειστικός έλεγχος του Alpha

Στα «χέρια» της οικογένειας Βαρδιογιάννη πέρασε ο αποκλειστικός έλεγχος του Alpha -τηλεόραση και ραδιόφωνο.Αυτό έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της Motor Oil, η οποία έχει τίτλο «Ολοκλήρωση συναλλαγής για την απόκτηση της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.».

Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί


undefined



Οι τυχεροί αριθμοί είναι:

Επίσκεψη του Γιώργου Φραγγίδη στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία «Ο ΠΟΝΤΟΣ»

Σήμερα, Τρίτη 28 Ιουλίου 2020, ο Βουλευτής Κιλκίς Φραγγίδης Γεώργιος επισκέφθηκε  την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία «Ο ΠΟΝΤΟΣ», στη Νέα Σάντα.