Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκη: Eπισκέφθηκε το νοσοκομείο Παπαγεωργίου



Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης, Χρόνη Μακρίδη, επισκέφθηκε το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και συζήτησε με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους για τα ζητήματα χρηματοδότησης του Νοσοκομείου.

Παπαδόπουλος: Θα πρέπει να μην είσαι καλά στα μυαλά σου για να αρνηθείς στον Άρη

Ο νέος τεχνικός του Άρη, Σούλης Παπαδόπουλος, μίλησε στη Nova για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη και
τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
«Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της

Περίπου 40 εκατ. ευρώ σε τζίρο κέρδισε μέσα στην κρίση ο κλάδος του κρασιού στην Ελλάδα!

Ανθεκτικός στην κρίση αποδεικνύεται ο κλάδος του κρασιού στην Ελλάδα, που μεταξύ 2007 και 2011 κατόρθωσε
να κερδίσει περίπου 40 εκατ. ευρώ σε τζίρο, παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο σύμβουλος της εταιρείας οικονομικών ερευνών Icap, Κωνσταντίνος Σιούμης.

Μιλώντας σε εκδήλωση της διεθνούς έκθεσης Oenos, στη

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Τάκης Αθανασόπουλος

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Ταμείου Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) υπέβαλε
στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ο Τάκης Αθανασόπουλος. Η παραίτηση έγινε δεκτή.
O νέος υποψήφιος για τη θέση θα προταθεί στην Επιτροπή

«Χωρίς κοινωνική συνοχή, δεν μπορεί να υπάρξει αισιοδοξία»

 
Την αντιμετώπιση της ανεργίας θέτει ως θέμα ύψιστης προτεραιότητας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας ότι «χωρίς να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή και χωρίς να αναληφθούν πολύ μεγάλες και φιλόδοξες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της ανεργίας δεν μπορούμε να στείλουμε τα μήνυμα που περιμένει η κοινωνία για να αποκτήσει το αναγκαίο αίσθημα ασφάλειας και

Πρόταση του Άρη στον Δημητριάδη

 
Στην ομάδα που ξεκίνησε και τελείωσε την καριέρα του, τον Άρη, ενδέχεται να επιστρέψει ο Βασίλης Δημητριάδης. Από ένα πόστο που διατηρούσε προ καιρού και στην ΑΕΚ.
Το πόστο του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά με αυξημένες αρμοδιότητες.
Αυτή είναι η πρόταση που του έχουν κάνει οι ιθύνοντες του

H WSJ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

Η Ελλάδα επανέλαβε τις εδαφικές της διεκδικήσεις στο Αιγαίο, όπου η χώρα ευελπιστεί να βρει μεγάλα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου –ένα σχέδιο, όμως, που μπορεί να πυροδοτήσει αντιπαράθεση με την Τουρκία, γράφει η Wall Street Journal Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, τις τελευταίες εβδομάδες ανώτατα κυβερνητικά στελέχη της Ελλάδας έχουν κάνει δημοσίως δηλώσεις –τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό- αφήνοντας να εννοηθεί πως η χώρα θα διεκδικήσει τα δικαιώματα που της προσφέρει η διεθνής

Γιώργος Παπαχρήστος ; [Στίγμα] Προλαβαίνει, δεν προλαβαίνει...


Παπαχρήστος Γιώργος Χρ.Στρέφω με ζωηρό ενδιαφέρον, μην πω και αγωνία, την προσοχή μου στα διαδραματιζόμενα στην  «Αθηναΐδα», όπου ο Γεράσιμος, Μάκης για τους φίλους, Αρσένης μετά της συζύγου Λούκας (μεγάλη φωτογραφία) αναζητούν λύσεις για την έξοδο από την κρίση (άσχετο, αλλά θα προτιμούσα ο φίλος Μάκης να αναζητούσε τις λύσεις αυτές την εποχή που η επίσης φίλη, σύζυγός του Λούκα ήταν υπουργός του Γιώργου την εποχή που πηγαίναμε ολοταχώς

Φιλλεληνική ρότα από Σόιμπλε



 Ασυνήθιστα θετικούς τόνους χρησιμοποίησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας για την Ελλάδα σε συνέντευξή του στην αυστριακή «Der Standard», ενώ ταυτόχρονα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους.
Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει κούρεμα, ο Σόιμπλε, σύμφωνα με

Αυτή είναι η νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων

Στην τοποθέτηση των Αντιστράτηγων, Αντιναυάρχων, Αντιπτεράρχων Υποπτεράρχων και
Υποστρατήγων προχώρησε το ΚΥΣΕΑ.
Η νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων διαμορφώνεται ως εξής:
Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος
Αρχηγός ΓΕΣ: Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος
Αρχηγός ΓΕΝ: Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης
Αρχηγός ΓΕΑ: Αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς

Σε σύγχυση το Βενιζελικό στρατόπεδο




Ίσως τελικά για να μην ανέβουν οι τόνοι περαιτέρω και βγουν εσωκομματικά μαχαίρια, η συνεδρίαση της ΚΕ για την εκλογή γραμματέα που είχε προγραμματιστεί για μέσα στην εβδομάδα να αναβληθεί και να γίνει μετά τις ... απόκριες έτσι ώστε να έχουν καταλαγιάσει τα πάθη.

ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού σε ολισθηρό παρκέ… Ανδρουλάκης


o-kyriarxos-toy-paixnidiou-se-olisthiro-parke…--androylakis-Νίκος Ανδρουλάκης τα πήρε όλα και έφυγε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Μέσα σε μια νύχτα, έγινε ο καθοριστικός παράγων του παιχνιδιού, σάρωσε τις λίστες και τις ισορροπίες, έβγαλε από το παιχνίδι στενότατους συνεργάτες του αρχηγού όπως τον Αγγελούδη, εξόργισε άλλους και εν τέλει πήρε σε σταυρούς το 33% της Κεντρικής Επιτροπής και μια απόσταση 400 σταυρών από τον δεύτερο. Ενδιαμέσως κρεβατώθηκε, συναντήθηκε με το Βενιζέλο και πλέον θεωρείται δεδομένο, ότι θα γίνει ο επόμενος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ αφού ο αρχηγός δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να τον

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ...

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της προαιρετικής δημόσιας πρότασης και την απόκτηση ποσοστού 84,35% του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Eurobank Ergasias από την Εθνική Τράπεζα, οι δύο τράπεζες προχωρούν άμεσα και με κοινό όραμα στην προετοιμασία της ενοποίησης των δύο οργανισμών και των θυγατρικών τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ανακοίνωσε την

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ...

Περίπου 6.000 άτομα -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των φορέων που το διοργανώνουν- συμμετέχουν στη συγκέντρωση και στην πορεία που πραγματοποιείται από το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη κατά των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική. Παρόντες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΚΚΕ.
Το συλλαλητήριο ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί από την

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ...

Πρώτη αναδεικνύεται η Ελλάδα μεταξύ 20 χωρών της Ευρώπης σε ό,τι αφορά στη συμμόρφωση για την επίτευξη δημοσιονομικής προσαρμογής και τη προώθηση μεταρρυθμίσεων.
Σύμφωνα με την έκθεση «The Euro Plus Monitor Spring 2013»  που εκπόνησαν το Lisbon Council και η Berenberg Bank, η Ελλάδα παίρνει την υψηλότερη βαθμολογία (8,2 με άριστα το 10) και την υψηλότερη θέση μεταξύ 20 εξεταζόμενων χωρών σε ό,τι αφορά την ταχύτητα προσαρμογής στην οικονομική κρίση.