Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Αγροτικό τιμολόγιο: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών στη ΔΕΗ

Παρατείνεται έως την 31η Δεκεμβρίου 2020 η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών για το αγροτικό τιμολόγιο, ύστερα από σχετική συνεννόηση που είχε η ΔΕΗ με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η επιχείρηση.

ΙΟΒΕ: Επιδεινώθηκε το οικονομικό κλίμα τον Ιούνιο

Μικρή μείωση σημείωσε ο δείκτης του οικονομικού κλίματος της χώρας τον Ιούνιο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, όπως προκύπτει από σχετικά στοιχεία της έρευνας του ΙΟΒΕ.

Χρήστος Παπαστεργίου: Επίσκεψη στο Καβαλάρι του δήμου Λαγκαδά


Επίσκεψη στην Κοινότητα ο Καβαλάριου του δήμου Λαγκαδά πραγματοποίησε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για την Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου συνοδευόμενος από τα στελέχη Χρόνη Μακρίδη και Παντελή Κουκουλεκιδη. 

0 Τέλος η συμμετοχή της Γαλλίας σε νατοϊκές επιχειρήσεις στη Μεσόγειο

Την άμεση αποχώρησή της από τις κοινές νατοϊκές περιπολίες στα νερά της Μεσογείου ανακοίνωσε η γαλλική πλευρά σύμφωνα με πληροφορίες από γαλλικά μέσα, μέσα τα οποία επικαλούνται τουρκική πηγή και συγκεκριμένα από τον διπλωματικό χώρο στην Τουρκία.

Αλέξης Τσίπρας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε μειώσει τη φτώχεια σε ιστορικό χαμηλό

Αλ. Τσίπρας: Η ΝΔ σε χρόνο - ρεκόρ γύρισε τη χώρα ξανά στα χρόνια ...Με ανάρτησή του στο facebook, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται στα πεπραγμένα της κυβέρνησής του στον τομέα της φτώχειας και κάνει τις συγκρίσεις με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ένας χρόνος διακυβέρνησης ΝΔ: Η αξιολόγηση των υπουργών



Ένας χρόνος διακυβέρνησης ΝΔ: Η αξιολόγηση των υπουργών

Η Μερκέλ καλεί την Ευρώπη να προετοιμαστεί για ένα Brexit χωρίς συμφωνία

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ, κάλεσε σήμερα την Ευρωπαϊκή Ενωση να προετοιμασθεί για το ενδεχόμενο ενός Brexit χωρίς την επίτευξη συμφωνίας στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την μελλοντική εμπορική σχέση ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ενωση.

Χαρίτσης: Μνημείο οπισθοδρόμησης και αυταρχισμού το σχέδιο νόμου για τις συγκεντρώσεις

«Μνημείο οπισθοδρόμησης και αυταρχισμού» χαρακτηρίζει το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τις δημόσιες συγκεντρώσεις ο Αλέξης Χαρίτσης.

Κοινωνικός τουρισμός: Ξεπέρασαν τις 300.000 οι αιτήσεις - Τι πρέπει να γνωρίζουν δικαιούχοι και πάροχοι

Σημαντικό ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί μέχρι στιγμής για το ενισχυμένο και διευρυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ 2020-2021, καθώς έχουν υποβληθεί περισσότερες από 300.000 ηλεκτρονικές αιτήσεις,όπως αναφέρει σήμερα σε ανακοίνωση του το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Μια πολύ περίεργη ιστορία υποκλοπών στα γραφεία του ΚΚΕ

Μια πολύ περίεργη ιστορία υποκλοπών στα γραφεία του Περισσού προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες να ξεδιαλύνουν στο Κ.Κ.Ε. αν και κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι.

Φώφη Γεννηματά: «Οι ξενοδόχοι τρέχουν και οι εργαζόμενοι αγωνιούν»

Γεννηματά: Οι ξενοδόχοι τρέχουν και οι εργαζόμενοι αγωνιούν ...Έντονη κριτική στη κυβέρνηση για τη έλλειψη μέτρων στήριξης του τουριστικού κλάδου άσκησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενόψει του σημερινού γενικού ανοίγματος του τουρισμού.

Πόσα λεφτά εισπράττει το μήνα ένας ευρωβουλευτής

Πόσα λεφτά εισπράττει το μήνα ένας ευρωβουλευτής | ILARISSA.GRΑίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, έχει στην κατοχή του συνολικά 38 ακίνητα εκ των οποίων τα 15 διατίθενται προς ενοικίαση σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και πρόσφυγες.