Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΣΟΚ: «Δεν έχουμε αποδεχθεί το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων»

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τα δημοσιεύματα περί νέου μισθολογίου των δημοσίων υπαλλήλων, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, αφήνοντας αιχμές κατά του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη:
«Τα όσα δημοσιεύονται σήμερα για το νέο μισθολόγιο των δημοσίων

Γιαννα Αγγελοπούλου: Θα ψήφιζα για το νέο

Σε συνέντευξή της στην Καθημερινή της Κυριακής, η Γιάννα Αγγελοπούλου αναφέρεται στην επόμενη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, τονίζοντας ότι «πετάξαμε την επένδυση» που είχε γίνει. Δηλώνει ότι είναι «ουσιαστικά απέναντι στο πολιτικό σύστημα», απαντά στις φήμες περί Προεδρίας της Δημοκρατίας, αναφέρεται

«Μήνυμα» από τη Σουηδία στην Ελλάδα: Τώρα είναι η ώρα των μεταρρυθμίσεων

Εύσημα με αστερίσκους στην Ελλάδα από τον άνθρωπο που έβγαλε τη Σουηδία από την οικονομική κρίση - «Είναι πολύ νωρίς να πει κάποιος ότι η Ελλάδα ξεπέρασε την κρίση» δηλώνειΈνας από τους πολιτικούς που θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους μεταρρυθμιστές διεθνώς βρέθηκε στην

Γρηγοράκος: Δεν υπάρχουν οι 4.000 υπογραφές

Την συγκέντρωση των 4.000 υπογραφών για αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ αμφισβήτησε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.
«Όταν 4.000 δεν είναι πραγματικό το νούμερο. Δε νομίζω, δηλαδή, ότι ένα νούμερο το οποίο δεν είναι αληθινό έχει και την ανάλογη

"Κάθοδο" στην Αθήνα αποφάσισαν οι αγρότες

Πανελλαδική συνάντηση αγροτοσυνδικαλιστών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από 13 μπλόκα τα οποία είχαν ενεργοποιηθεί στις κινητοποιήσεις του περασμένου

Μπακογιάννη: Θα στείλουν ΕΝΦΙΑ και στον ένοικο της Αμφίπολη

Έχοντας ουκ ολίγες φορές εκφράσει την αντίθεσή της στον ΕΝΦΙΑ, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, με χιουμοριστική διάθεση ανέφερε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.
«Μόλις βρεθεί ο ένοικος του τάφου της Αμφίπολης θα του

Πώς θα φορολογηθούν τα εμβάσματα προς το εξωτερικό

Ολες οι αγορές επενδυτικών προϊόντων θα γίνονται πλέον δεκτές από την εφορία, για την κάλυψη εμβασμάτων στο εξωτερικό. Βασική προϋπόθεση για αυτό είναι τα προϊόντα να έχουν πωληθεί πριν από την ημερομηνία του εμβάσματος.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΓΓΔΕ, όπως αναφέρει η

Μητσοτάκης: από Δρακουμέλ Μπαρμπα Στρούμφ

Εκλεισε τα 96 και το γιόρτασε κατά την παράδοση, οικογενειακά και με μια τούρτα γενεθλίων. Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιόρτασε χθες το βράδυ τα γενέθλιά του μαζί με την οικογένειά του στο σπίτι του στην Αθήνα.

Σε ποια ηλικία οι άνθρωποι γίνονται πιο ευτυχισμένοι;

Αν σε ένα πράγμα συμφωνούν όλες οι έρευνες που μελετούν σε ποια ηλικία οι άνθρωποι δηλώνουν και νιώθουν πιο ευτυχισμένοι είναι ότι σε καμία περίπτωση αυτή δεν αφορά την πρώτη νεότητα που είναι συνυφασμένη με το άγχος του μέλλοντος. Η δεκαετία των 30 θα μπορούσε επίσης να διεκδικήσει τον τίτλο της πιο