Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΣΟΚ: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε κομματικότερη του κόμματος της

Επίθεση στη νέα Πρόεδρο της Βουλής εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κατηγορώντας την ότι εμφανίστηκε κομματικότερη του κόμματος της
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

Δημόσιο: Αλλαγές στο ΑΣΕΠ – Νέοι γενικοί διευθυντές

Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, μίλησε στην εκπομπή της Ελλης Στάη «Το TheTOC στα Παραπολιτικά 90,1» όπου προανήγγειλε σημαντικές αλλαγές στη δημόσια διοίκηση μέσα στο επόμενο τρίμηνο μεταξύ των οποίων:
-Επαναφορά όλων των δημόσιων υπαλλήλων που έφυγαν με τη

Κωνσταντινόπουλος: Τσίπρας και Σαμαράς θα τσακώνονται για το πόσο καλό είναι το μνημόνιο

«Σε λίγο ο κ Τσίπρας και ο κ Σαμαράς θα τσακώνονται για το πόσο καλό ειναι το μνημόνιο!Αλλωστε και οι δυο έχουν κοινό αντιμημονιακό παρελθόν!» τουίταρε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Εξάλλου, αίσθηση προκάλεσε σήμερα η θέση της κυβέρνησης, δια

Ο Ευ. Βενιζέλος για το θάνατο της Μ. Κυπριωτάκη

Τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο της  πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μαρίας Κυπριωτάκη εκφράζει ο Πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σε δήλωση του ο κ. Βενιζέλος τονίζει τα εξής:

Ευθεία αμφισβήτηση του Βαρουφάκη από τον Λαπαβίτσα

Επιφυλακτικός στην αρχή, διστακτικός και στη συνέχεια σχεδόν απορριπτικός για τους χειρισμούς και κάποιες δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, οικονομολόγος Κώστας Λαπαβίτσας.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σωτήρη Ξενάκη και του

Δ. Βερύκιος στον Alpha 9,89: Ο Καρχιμάκης δεν έκανε λεφτά από την πολιτική

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής τους στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89 οι δημοσιογράφοι Δήμος Βερύκιος και Πέτρος Κουσουλός αναφέρθηκαν-μεταξύ άλλων- στην πολιτική πορεία και στάση του Μιχάλη Καρχιμάκη.

Παρατίθεται απόσπασμα της εκπομπής.