Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός κόμματος ο Κοντονής - «Καθείς και οι επιλογές του»

Ραγδαίες είναι οι εξέλιξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, αφού εκτός κόμματος τέθηκε ο Σταύρος Κοντονής, μετά τις δηλώσεις του που πυροδότησε κόντρα μεταξύ του ίδιου και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κλήρωση Τζόκερ : Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής:

Ευκλείδης Τσακαλώτος : Απαντά με εξώδικο στα συκοφαντικά δημοσιεύματα

Την έντονη αντίδραση του Ευκλείδη Τσακαλώτου προκάλεσε δημοσίευμα με τίτλο «Ροκανίζουν την καρέκλα του Τσίπρα – Τσακαλώτος και Σια επί τω έργω», με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και συντονιστή οικονομικού κύκλου να προχωρά σε εξώδικη διαμαρτυρία.

Φοιτητικό επίδομα ΙΚΥ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα - Πως γίνονται ενστάσεις

Δείτε για το φοιτητικό επίδομα ΙΚΥ τα αποτελέσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα και τον τρόπο με τον οποίο υποβάλλονται οι ενστάσεις.

Νέο οικιακό τιμολόγιο από τη ΔΕΗ – Σε ποιους προσφέρει έκπτωση 100 ευρώ

Νέο οικιακό τιμολόγιο με σταθερή χρέωση χωρίς κλιμάκια κατανάλωσης και ρήτρες αναπροσαρμογής προσφέρει η ΔΕΗ στους καταναλωτές ρεύματος, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Επιχείρησης.

Κορονοϊός: 436 νέα κρούσματα, τα 219 στην Αττική - 91 οι διασωληνωμένοι - Δείτε τον "χάρτη" της διασποράς

Νέα "έκρηξη" ημερήσιων κρουσμάτων καταγράφηκε στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης.

Νάσος Ηλιόπουλος: Η ΝΔ ψεύδεται συνειδητά για τον ποινικό κώδικα

«Τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία απλά φανερώνουν ένα μικροπολιτικό άγχος να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος, σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει για τον ποινικό κώδικα.

Χάρης Καστανίδης: Η κυβέρνηση δύο φορές τροποποίησε τον Ποινικό Κώδικα και δεν άλλαξε τη ρύθμιση του 2019

Παρέμβαση στη αντιπαράθεση για τον Πονικό Κώδικα και τη δίκης της Χρυσής Αυγής έκανε ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης.

Εξοικονομώ: Ποια ακίνητα μπορούν να ενταχθούν και με ποιες προϋποθέσεις - Όλες οι ημερομηνίες για αιτήσεις

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την υποβολή αιτήσεων για τον τρίτο κύκλο του "Εξοικονομώ ΙΙ", ο οποίος ονομάζεται πλέον "Εξοικονομώ- Αυτονομώ".

Δίκη Χρυσής Αυγής: Άλλαξε η πρόταση της εισαγγελέως - Για ποιους ζητά ελαφρυντικά

Την αναγνώριση του ελαφρυντικού σε όλους τους καταδικασθέντες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, που δεν κρίθηκαν ένοχοι για άλλο κακούργημα, πρότεινε η εισαγγελέας. Πρόταση που δεν αφορά βεβαίως στους 7 πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκαν για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Παραιτήθηκε ο Σταύρος Κοντονής από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής. Όπως είπε ο κ. Κοντονής στον ΑΝΤ1 στην απόφασή του οδηγήθηκε καθώς "το κόμμα, ο τρόπος που οργανώνεται από εδώ

Πολιτική σύγκρουση για τη Χρυσή Αυγή: Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ

Όσα δήλωσε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για τον νέο Ποινικό Κώδικα και τη Χρυσή Αυγή, ανακοινώνοντας παράλληλα την παραίτησή του από τα όργανα του κόμματος, πυροδότησαν αντιδράσεις από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.