Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Αναλυτικά τα 13 νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ -Για 75.000 ανέργους

Τα νέα προγράμματα απασχόλησης, που έχουν σχεδιαστεί να υλοποιηθούν από τον ΟΑΕΔ, παρουσίασε η διοικητής του οργανισμού, Μαρία Καραμεσίνη. 
Η κυρία Καραμεσίνη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 80ης ΔΕΘ, είπε ότι από τα νέα προγράμματα θα ωφεληθούν

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ - Γιάννης Μανιάτης: Ο αρχιτέκτονας της σύμπραξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Στις αρχές του καλοκαιριού, σε ένα σπίτι στην Αργολίδα, πολύ κοντά στο Ναύπλιο, συγκεντρώθηκαν μυστικά τέσσερις άνθρωποι να συζητήσουν το θέμα της Κεντροαριστεράς.
Ο ένας εξ αυτών ήταν ο Γιάννης Μανιάτης. Ο άνθρωπος που επέλεξε η Φώφη Γεννηματά για να φέρει εις πέρας την πλέον δύσκολη αποστολή για το ΠΑΣΟΚ: Να συμπορευθεί και να

Ποτάμι: Ο συνδυασμός σε Κιλκίς

Με τέσσερις υποψήφιους βουλευτές θα κατέβει το ΠΟΤΑΜΙ του Σταύρου θεοδωράκη στο νομό Κιλκίς. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι με βάση τη σειρά προτίμησης στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου, ο Χριστόφορος Τουτουντζίδης (δικηγόρος).
Στον συνδυασμό θα συμμετέχουν επίσης, 

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, οι εκπλήξεις και οι απόντες

Άρωμα… κυβέρνησης θα έχουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑσύμφωνα με πληροφορίες καθώς τις τελικές αποφάσεις θα τις λάβει σήμερα η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θα αποφασίσει κεκλεισμένων των θυρών.
Μετά από ένα διάλλειμα διαφάνειας και ανοικτών διαδικασιών, η Κεντρική Επιτροπή

Ποτάμι: Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Ν. Διαμαντούρος

Τις λίστες του Ποταμιού ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, τοποθετώντας ως επικεφαλής τον Νικηφόρο Διαμαντούρο, γνωστό από τη θητεία του στον Συνήγορο του Πολίτη.
Επίσης ο Σταύρος Θεοδωράκης τοποθέτησε στο Επικρατείας, μεταξύ άλλων, τον Μάνο Ματσαγγάνη, τον Γιώργο Χρονά, τον Θεόδωρο