Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουέστα ο Άρης

Την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα, Χούλιαν Κουέστα, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης.Ο Κουέστα υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κιτρινόμαυρους".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Σε πληρωμές 2,2 εκατ. ευρώ σε δασώσεις και ανειλ. υποχρεώσεις προέβη ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΠΕΚΕΠΕΣε πληρωμές ύψους 2.258.383,49 € σε  170 δικαιούχους, προέβη ο ΟΠΕΚΕΠΕ από τις 06/07/2018 έως 10/07/2018 . Οι πληρωμές αφορούν κυρίως τις δασώσεις και 

Μείωση ζωικού κεφαλαίου για τις περισσότερες χώρες της ΕΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για ζωικού κεφαλαίουΣτο επίκεντρο των ευρωπαϊκών συζητήσεων βρέθηκε ο κλάδος της αιγοπροβατοτροφίας, με τη συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εμπόρων Ζώντων Ζώων και Κρέατος (UECBV) να διεξάγεται πριν μερικές ημέρες, αλλά και την έκθεση της ομάδας δημόσιου διαλόγου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (CDG) που κυκλοφόρησε

Οριστικό: Μαζί ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάιο του 2019

Δεκτή έκανε ο Πάνος Σκουρλέτης την τροπολογία που κατέθεσαν οι 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη διεξαγωγή μαζί των ευρωεκλογών και του πρώτου γύρου του αυτοδιοικητικών εκλογών, τον Μάιο του 2019. 

Ο Κώστας Ζουράρις αντιπρόεδρος της Βουλής στη θέση του Δ. Καμμένου

Κώστας Ζουράρις /Φωτογραφία: Intime NewsΜε 138 ψήφους εξελέγη αντιπροέδρος της Βουλής ο Κώστας Ζουράρις, στη θέση του Δημήτρη Καμμένου. Από τη διαδικασία εκλογής απείχαν η ΝΔ, το Κίνημα Αλλαγής, το ΚΚΕ, η Ενωση Κεντρώων, το Ποτάμι και η ΧΑ. 

Σύσταση μονοπρόσωπης εταιρείας με ένα... κλικ και σε μόλις 13 λεπτά - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι

Σύσταση μονοπρόσωπης εταιρείας με ένα... κλικ και σε μόλις 13 λεπτά - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοιΜια μονοπρόσωπη εταιρεία από οποιονδήποτε Έλληνα ή Ευρωπαίο από τις 22 Ιουλίου και μετά θα συστήνεται σε μόλις 13 λεπτά, μέσω της πλατφόρμας της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Μιας Στάσης (e- ΥΜΣ).

Ανακαινίζεται το κάμπινγκ της Ασπροβάλτας -Από τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων

Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης της λειτουργίας, φωτογραφία: eurokinissi motionteam ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης της λειτουργίας του κάμπινγκ της Ασπροβάλτας βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα.Το κάμπινγκ βρίσκεται σε έκταση 250 στρεμμάτων, έχει δυναμικότητα

Πόσα λεφτά κερδίζουν οι ευρωβουλευτές από... παράλληλες δουλειές


&quot?Παράλληλα εισοδήματα&quot? και στην ΕυρωβουλήΕκτός από την κοινοβουλευτική δραστηριότητα πολλοί ευρωβουλευτές έχουν και άλλες ενασχολήσεις. Πρωταθλητές του είδους οι ακροδεξιοί και ευρω-σκεπτικιστές της ομάδας "Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας".

Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή του επιδόματος παιδιού

Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή του επιδόματος παιδιού Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της πληρωμής της γ' δόσης του επιδόματος του Παιδιού 2018, σύμφωνα με τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Ανακοίνωσε Ματίγια ο Αρης

Tη μεταγραφή του Χαβιέ Ματίγια ανακοίνωσε και επίσημα χθες η ΠΑΕ Άρης.Ο 29χρονος Ισπανός υπέγραψε συμβόλαιο που θα έχει ισχύ για 1+1 έτος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Αρης:

Φώφη Γεννηματά: Οχι πρόσκληση στην ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ τώρα -Μην παραδώσουμε όλα μας τα ατού

Με μια ανάρτηση στα social media η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά ζητά από την κυβέρνηση να μην υπάρξει πρόσκληση της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.«Επαναλαμβάνω την ύστατη αυτή ώρα την έκκλησή

Ψυχρός πόλεμος Αθήνας - Μόσχας: Απελαύνονται Ρώσοι διπλωμάτες από Ελλάδα - Σκληρή απάντηση Μόσχας

Την απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα σε άλλους δύο για παράνομες ενέργειες κατά της εθνικής ασφάλειας φαίνεται ότι δρομολογεί η Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από υψηλόβαθμες

Με άρωμα Ελλάδας η μεταγραφή της χρονιάς! - Ο Ρόναλτο υπέγραψε στην Καλαμάτα με την Γιουβέντους

Αποτέλεσμα εικόνας για Με άρωμα Ελλάδας η μεταγραφή της χρονιάς! - Ο Ρόναλτο υπέγραψε στην Καλαμάτα με την Î“Î¹Î¿Ï…Î²Î­Î½Ï„Î¿Ï…Ï‚Η πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, η Καλαμάτα, έγινε το κέντρο του κόσμου για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο την Τρίτη καθώς εκεί φαίνεται ότι έπεσαν οι υπογραφές για τη μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.

Διπλές κάλπες το Μάιο του 2019: Δημοτικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές

Φάκελοι με ψηφοδέλτια στις δημοτικές εκλογές Τροπολογία με την οποία προτείνουν, κατ’ εξαίρεση και για την πρώτη εφαρμογή του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών, οι επόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να πραγματοποιηθούν την Κυριακή πριν τις ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου 2019, κατέθεσαν στον Κλεισθένη βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τετ α τετ Τσίπρα-Ράμα για ελληνοαλβανικές σχέσεις -«Σύντομα θετική κατάληξη»

Αλέξης Τσίπρας και Εντι Ράμα στη Σύνοδο των Δυτικών Βαλκανίων στο Λονδίνο -Φωτογραφία: ΓτΠ ANDREA BONETTIΟ Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα με τον Αλβανό ομόλογό του Έντι Ράμα στο περιθώριο της Συνόδου για τα Δυτικά Βαλκάνια στο Λονδίνο.

Φώφη Γεννηματά: «Η πόλωση είχε και έχει στόχο την Παράταξή μας. Θύμα είναι η χώρα και οι πολίτες»

Έχουμε γυρίσει σελίδα, προχωράμε μπροστά. Προχωράμε δυναμικά μπροστά. Ο Σταμάτης Μαλέλης μπορεί να μας βοηθήσει καθοριστικά σε αυτήν την προσπάθεια. Είμαι αισιόδοξη γιατί και τα μηνύματα από όλη την Ελλάδα είναι αισιόδοξα. Την επόμενη βδομάδα ξεκινώ