Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Δημήτρης Σακελάρης : Επειδή δεν μπορούμε να τους έχουμε καμία εμπιστοσύνη, παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας.

«Ο κ. Τσίπρας έχει το θλιβερό ‘προνόμιο’ να είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός σε όλη την Ευρώπη που εκμεταλλεύεται την πανδημία για να αντιπολιτευτεί. Αν έχει να προτείνει κάτι, ας το κάνει έστω και τώρα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ν.Δ…

Π.Ο.Υ : “Παραλλαγή ανησυχίας” η μετάλλαξη της Μποτσουάνα – Την ονόμασε “Όμικρον”

Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που συνεδρίασε σήμερα για να αξιολογήσει το νέο, παραλλαγμένο στέλεχος του νέου κορονοϊού

ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως τις 10 Δεκεμβρίου οι ενστάσεις για την εξισωτική αποζημίωση - Όλες οι λεπτομέρειες

Έως την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου στις 23.59 μ.μ. θα γίνονται δεκτές οι προσφυγές για την εξισωτική αποζημίωση, όπως αναφέρεται σε σχετική εγκύκλιο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων, ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΕΡΤ: Οι τρεις καινοτομίες στο debate των υποψήφιων προέδρων του ΚΙΝΑΛ τη Δευτέρα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ, το debate για την εκλογή του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής θα έχει τρεις καινοτομίες, σε σχέση με τις αντίστοιχες μεταδόσεις στο παρελθόν.

Νίκος Ανδρουλάκης: «5 και 12 Δεκέμβρη θα είναι μόνο η αρχή, στόχος μου οι επόμενες βουλευτικές εκλογές»

«Αν μου δώσετε τη δυνατότητα να ηγηθώ, να είστε σίγουροι ότι δεν θα μετρήσω ποτέ το πολιτικό κόστος. Θα πάρω όσες αποφάσεις χρειάζονται για να έχουμε ένα

Η μετάλλαξη "Μποτσουάνα" στην Ευρώπη - Στο Βέλγιο το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα της νέας παραλλαγής "Μποτσουάνα" στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Βέλγιο. Εντοπίστηκε σε ανεμβολίαστη, που παρουσίασε συμπτώματα. Μεγάλη ανησυχία για την εξάπλωσή της.

Παύλος Γερουλάνος : "Για να μιλάς για δίκαιη ανάπτυξη πρέπει να ξέρεις πώς λειτουργεί η αγορά"

Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να διεκδικήσει την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ. Τι λέει για το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα.

Η “μετάλλαξη Μποτσουάνα”… γκρεμίζει τις αγορές – Ισχυρή πτώση και στο Χρηματιστήριο της Αθήνας

Σημαντική πτώση σημείωσαν σήμερα οι τιμές των μετοχών στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και στο χρηματιστήριο της Αθήνας, αλλά ανοδικά κινήθηκαν οι τιμές του πετρελαίου λόγω της νέας μετάλλαξης “Μποτσουάνα” .