Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Τι απαντά το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής στον Κριμιζή


ti-apanta-to-upourgeio-psifiakis-politikis-ston-krimiziΤις ευχαριστίες του προς το πρόσωπο του καθηγητή Σταμάτιου Κριμιζή εξέφρασε το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, με αφορμή την ανοιχτή επιστολή παραίτησής του από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του

Τι συζήτησαν Ερντογάν - Βαρθολομαίος στην Άγκυρα

ti-suzitisan-erntogan---bartholomaios-stin-agkuraΣε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στην Άγκυρα ανάμεσα στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Ταγίπ Ερντογάν. 
Στη συνάντηση, που διήρκεσε 40 λεπτά, παρευρέθηκε και ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Παραιτήθηκε ο Σταμάτης Κριμιζής με βαριές κατηγορίες

paraitisi-krimizi-i-epistoli-tou-me-tis-baries-katigoriesΟ δρ. Σταμάτης Κριμιζής υπέβαλε, μέσω μακροσκελούς επιστολής, την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, σχεδόν έναν μήνα μετά τον ορισμό του ΔΣ του Οργανισμού.

Σας ενδιαφέρει: Όλες οι ημερομηνίες για τις κληρώσεις της φορολοταρίας για το 2018

Σας ενδιαφέρει: Όλες οι ημερομηνίες για τις κληρώσεις της φορολοταρίας για το 2018Στους... ρυθμούς της φορολοταρίας θα κινηθούν και πάλι οι φορολογούμενοι καθώς την Πέμπτη 26 Απριλίου θα διεξαχθεί η 15η κλήρωση, προσδοκώντας να είναι μεταξύ των 1.000 τυχερών που θα λάβουν από 1.000 ευρώ έκαστος.

Βουλή: Με 151 ψήφους πέρασε το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ -«Ναι» από τον Θεοχάρη

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣΜε 151 ψήφους πέρασε από τη Βουλή το νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.
Υπέρ ψήφισε ο Χάρης Θεοχάρης, ενώ από την ψηφοφορία απουσίασαν οι Δημήτρης

Απορρίφθηκε και το τρίτο αίτημα αποφυλάκισης των δύο ελλήνων στρατιωτικών

aporrifthike-kai-to-trito-aitima-apofulakisis-twn-duo-ellinwn-stratiwtikwnΑπορρίφθηκε από την τουρκική Δικαιοσύνη και το τρίτο αίτημα για αποφυλάκιση των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται επί 55 και πλέον ημέρες στην Αδριανούπολη, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν

ΕΣΗΕΑ: Πρώτη φορά μέλη της, δημοσιογράφοι του διαδικτύου -Τα 104 νέα μέλη

ΕΣΗΕΑ: Πρώτη φορά μέλη της, δημοσιογράφοι του διαδικτύου -Τα 104 νέα μέληΣε μια ιστορική στιγμή για την ΕΣΗΕΑ, δέχτηκε ως μέλη της, για πρώτη φορά, δημοσιογράφους που εργάζονται σε δημοσιογραφικά sites. Η ΕΣΗΕΑ, πριν μερικούς μήνες, έλαβε την απόφαση να δεχθεί στην «οικογένειά της» και τους

Βενιζέλος για φρεγάτες: Η χώρα εξέπεμψε διεθνώς μήνυμα νευρικότητας και αδυναμίας

Το ζήτημα που έχει προκύψει με τις γαλλικές φρεγάτες, σχολίασε ερωτώμενος από δημοσιογράφους ο Ευάγγελος Βενιζέλος.«Το ζήτημα με τις γαλλικές φρεγάτες δεν είναι μόνο η επιπολαιότητα, ο ερασιτεχνισμός, η ασυνεννοησία, η

Τα οριστικά αποτελέσματα για το υπουργείο Υγείας (προκήρυξη ΑΣΕΠ 7Κ/2016)

Τα οριστικά αποτελέσματα για το υπουργείο Υγείας (προκήρυξη ΑΣΕΠ 7Κ/2016)Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 7Κ/2016 του ΑΣΕΠ, για το υπουργείο Υγείας.Το workenter ενημέρωσε, πριν από λίγη ώρα, για την επικείμενη έκδοση τους από την Ανεξάρτητη Αρχή.

Παραστατίδης: Είμαι αντίθετος στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και θα επιλέξω τον τρόπο διαφωνίας μου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠαραστατίδηςΕίμαι επιφυλακτικός έως αντίθετος στην ψήφιση του συγκεκριμένου σημείου. Θα πρέπει να επιλέξω τον τρόπο της διαφωνίας μου, δήλωσε ο Θοδωρής Παραστατίδης στο ΘΕΜΑ 104,6.  
Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνιζε ότι θα πρέπει να

Στοιχεία-σοκ: Οι Ελληνες είναι ο έκτος πιο γερασμένος λαός στον κόσμο

Στοιχεία-σοκ: Οι Ελληνες είναι ο έκτος πιο γερασμένος λαός στον κόσμοΒόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας που θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να απενεργοποιηθεί αποτελεί το δημογραφικό, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχαν οι ειδικοί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Ποιοι και πως χάνουν το επίδομα ΟΓΑ

Τα τεκμήρια φαίνεται πως ακυρώνουν δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις σε ανθρώπους οι οποίοι ζητούν να λάβουν το επίδομα των 360 ευρώ που χορηγεί ο ΟΓΑ (νυν ΟΠΕΚΑ) και σε όσους κλείνουν τα 67 και δεν έχουν τα ένσημα για σύνταξη.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ : ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.

Στο Κίνημα Αλλαγής ορμώμενοι από τα προοδευτικά κεκτημένα του ΠΑΣΟΚ έχουμε πάγια θέση υπέρ των κατατρεγμένων των καταπιεσμένων των μη προνομιούχων .
Μετά τα γεγονότα στην Μυτιλήνη καλούμαστε και πάλι να διαλέξουμε πλευρά και δεν χωράνε ίσες αποστάσεις

Κυριάκος Πιερρακάκης : Η επίδραση της Τεχνολογίας στην Εργασία και στη Δημοκρατία


Kyriakos Pierrakakis | Delphi Economic Forum 2018

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΑμέτρητες φωτογραφίες, πολλά λόγια, λίγη δουλειά και ακόμη λιγότερες αλήθειες.
«Αντίπαλός μας είναι ο χρόνος», δήλωσαν σήμερα, σε εργοτάξιο της επέκτασης του μετρό Καλαμαριάς, οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης και της Αττικό Μετρό ΑΕ.
Σπάνια ειλικρίνεια, αφού: