Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της ΣΕΚΑΠ

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της ΣΕΚΑΠΤους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ στη Ξάνθη επισκέφτηκε κλιμάκιο της JTI υπό τον κ. Βασίλη Βωβό, Πρόεδρο Ευρώπης της JTI και αποτελούμενο από τους κ.κ. Edoardo Voletti, Διευθύνοντα Σύμβουλο

Παύλος Χρηστίδης : «δυστυχώς είναι η κυβέρνηση που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου».

Χρηστίδης: Η κυβέρνηση θέλει να πετάξει την μπάλα αλλού«Δεν χρειάζονται επικοινωνιακά παιχνίδια. Η κυβέρνηση το μοναδικό πράγματα το οποίο θέλει να κάνει είναι να πετάξει την μπάλα αλλού» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Άνοιξαν οι ουρανοί στον Πολύγυρο

Άνοιξαν οι ουρανοί στον ΠολύγυροΠλημμυρικά φαινόμενα καταγράφονται στον Πολύγυρο λόγω βροχοπτώσεων. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης, το ύψος του νερού πίσω από το κτίριο της Νομαρχίας έχει φτάσει το μισό μέτρο.

Τα 6 βήματα για να μάθετε αν είστε δικαιούχοι του Κοινωνικού Τιμολογίου ρεύματος

Έξι είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι για να ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ρεύματος και να δουν εάν είναι δικαιούχοι.

"Πρεμιέρα" κάνει ο οικογενειακός γιατρός- Τι αλλάζει από σήμερα στο σύστημα Υγείας

Αποτέλεσμα εικόνας για οικογενειακός γιατρόςΑπό σήμερα, Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018 θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο σύστημα υγείας της χώρας αφού θα τεθεί σε εφαρμογή ο οικογενειακός γιατρός.

Δημήτρης Μαύρος: Γιατί δεν μιλάτε για το σπίτι-έκτρωμα στο Βραχάτι του συμβόλου της Αριστεράς;

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης ΜαύροςΦωτιά και λάβρα είναι οι αναρτήσεις στο Facebook του Δημήτρη Μαύρου της εταιρείας MRB, το σπίτι του οποίου καταστράφηκε στο Μάτι. Φωτιά και λάβρα για όσους μιλούν για αυθαίρετα, αλλά σιωπούν για το σπίτι επώνυμου Ελληνα,

Ξεκινά νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 30.333 θέσεις πλήρους απασχόλησης

Ξεκινάει σήμερα 1η Αυγούστου 2018, στις 14:00, μέχρι και την 20ή Αυγούστου 2018, στις 12:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού

Τα συμπτώματα της νόσου των Λεγεωνάριων

Τα συμπτώματα της νόσου των ΛεγεωνάριωνΣε καταστολή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ο δημοφιλής ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου, ο οποίος προσβλήθηκε από το βακτήριο legionella, που προκαλεί τη λεγόμενη νόσο των Λεγεωνάριων.
Η νόσος των Λεγεωνάριων δεν είναι μεταδοτική από