Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Στο εδώλιο για απόκρυψη τραπεζικών καταθέσεων ο πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς - Πόσα χρήματα δεν δήλωσε

Στο εδώλιο για απόκρυψη τραπεζικών καταθέσεων ο πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς - Πόσα χρήματα δεν δήλωσε
Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπονται ο πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόδουλος Οικονομίδης και η σύζυγός του. Αμφότεροι κατηγορούνται ότι απέκρυψαν από τις αρμόδιες οικονομικές αρχές

Ο Τσίπρας συναντά τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το Σκοπιανό

Φωτογραφία: ΕurokinissiΣυνάντηση κορυφής με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο έχει ο πρωθυπουργός αυτή την ώρα στην Αρχιεπισκοπή, με φόντο τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για το ονοματολογικό των Σκοπίων.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με το Κίνημα Αλλαγής ο Στ. Μαλέλης;

Αποτέλεσμα εικόνας για μαλεληςΣτην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ, μίλησε σήμερα ο Σταμάτης Μαλέλης, μία μέρα μετά την τιμητική βράβευση του, για την 37χρονη προσφορά του στην τηλεόραση και την ενημέρωση.

Αποκάλυψη-βόμβα για τη λεηλασία της ιστορικής Μονής της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο από...νατοϊκούς

Αποκάλυψη-βόμβα για τη λεηλασία της ιστορικής Μονής της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο από...νατοϊκούςΑποκάλυψη-βόμβα για τη λεηλασία της ιστορικής Μονής τηςΠαναγίας Σουμελάστον Πόντο τη δεκαετία του '50, έκανε Τούρκος ακαδημαϊκός, ο οποίος την απέδωσε σε Αμερικανούς αξιωματούχους του ΝΑΤΟ!

Πληρωμές 455,5 εκατ. ευρώ για εκκρεμείς συντάξεις στο 11μηνο του 2017

Στα 455,5 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι πληρωμές για εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης στο 11μηνο (Ιανουάριος – Νοέμβριος) του 2017, σύμφωνα με στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Τον Νοέμβριο συνεχίσθηκε η καταβολή εκκρεμών

Η Ευρώπη στο έλεος της κακοκαιρίας - Άνεμοι "φονιάδες" ξεριζώνουν δέντρα και προκαλούν χάος στα αεροδρόμια - 5 νεκροί

Τρεις άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους στην Ολλανδία, καθώς οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα, ανέτρεψαν κοντέινερ και οδήγησαν σε ακύρωση εκατοντάδων πτήσεων.

ΔΝΤ: Αβέβαιη η συμμετοχή μας στο ελληνικό πρόγραμμα -Επιφυλάξεις για τη βιωσμότητα του χρέους

Φωτογραφία: APΔεν έχουν ακόμη γεφυρωθεί οι διαφορές του Ταμείου με τους Ευρωπαίους, προκειμένου να εγκριθεί από το ΔΝΤ η ενεργοποίηση της προληπτικής γραμμής πίστωσης που περιλαμβάνει το επί της αρχής πρόγραμμα, δήλωσε ο

Γεννηματά: Θεσμοθετήσαμε τη διαμεσολάβηση και συνεχίζουμε να την υποστηρίζουμε

Με τον πρόεδρο του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών, πρόεδρο του ΣτΕ ε.τ., πρώην πρωθυπουργό, Παναγιώτη Πικραμμένο και τον γγ του Οργανισμού, Νικόλα Κανελλόπουλο, συναντήθηκε η Φώφη Γεννηματά.

Ποια σημάδια στα 50 προειδοποιούν για Αλτσχάιμερ

Ποια σημάδια στα 50 προειδοποιούν για ΑλτσχάιμερΗ νόσος Αλτσχάιμερ είναι μια επίκτητη και εμμένουσα έκπτωση των διανοητικών ικανοτήτων, που επηρεάζει πολλαπλά γνωστικά πεδία, και δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινή, επαγγελματική και κοινωνική ζωή του ατόμου.

Εντείνεται το «φλερτ» στο Κίνημα Αλλαγής από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

enteinetai-to-flert-sto-kinima-allagis-apo-suriza-kai-ndΠοιο μέλλον για τη Σοσιαλδημοκρατία;» είναι ο τίτλος του βιβλίου που έγραψε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Ξενοφών Κοντιάδης, το οποίο παρουσιάστηκε το βράδυ στο Ινστιτούτο Γκαίτε. Παρουσία της Φώφης Γεννηματά, οι

Πότε θα πραγματοποιηθεί η νέα κλήρωση της φορολοταρίας

Πότε θα πραγματοποιηθεί η νέα κλήρωση της φορολοταρίαςΣτο τέλος Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη φορολοταρία που αφορά τις δαπάνες των φορολογούμενων το μήνα Δεκέμβριο που έγιναν μέσω της χρήσης πιστωτικών καρτών.

Κατά συνείδηση οι βουλευτές της ΝΔ στο συλλαλητήριο για τα Σκόπια στην Θεσσαλονίκη

Κατά συνείδηση οι βουλευτές της ΝΔ στο συλλαλητήριο για τα Σκόπια στην Θεσσαλονίκη
Κατά συνείδηση θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για τα Σκόπια οι βουλευτές της ΝΔ.Αυτό αποφασίστηκε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους «γαλάζιους» βουλευτές από τη Μακεδονία.

Τέλος στην ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκης - Σποράδων

Αποτέλεσμα εικόνας για ακτοπλοικη γραμμη
Άκαρπη απέβη η συντονισμένη προσπάθεια των τριών δημάρχων των Σποράδων, να πείσουν την «Hellenic SeaWays» να επανεξετάσει την απόφασή της να μην δρομολογήσει την απ΄ ευθείας σύνδεση με ταχύπλοο, των τριών νησιών με τη Θεσσαλονίκη, την προσεχή θερινή περίοδο.