Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ελληνίδα δασκάλα διεκδικεί τον τίτλο της καλύτερης δασκάλας στον κόσμο

Στη λίστα με τους 50 καλύτερους δασκάλους του κόσμου που ειναι υποψήφιοι για το παγκόσμιο βραβείο δασκάλου 2016, συμπεριλαμβάνετα η Ελληνίδα Αγγελική Παππά.
Η Αγγελική Παππά, δασκάλα στις Σχολές Αμερικανικής Παροικίας Αθηνών, συμπεριελήφθη στον κατάλογο των

Αλαλούμ: Το ΥΠΟΙΚ απέσυρε τη διάταξη για τη συλλογή αποδείξεων

Μερικές ώρες κράτησε η συλλογή αποδείξεων για το 2015. Γιατί μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επαναφορά του μέτρου, στο παρά πέντε, το υπουργείο Οικονομικών απέσυρε την απόφασή του την ίδια ημέρα.
Οπως έγινε γνωστό, ο κωδικός 049 που υποχρέωνε τους

Οργιο φημών για αποχώρηση Γεωργιάδη και Μεϊμαράκη από την κούρσα διαδοχής -Τι απαντούν οι ίδιοι

Ενα όργιο φημών έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, που θέλουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Αδωνι Γεωργιάδη να εξετάζουν το ενδεχόμενο της αποχώρησής τους από την κούρσα διαδοχής της ΝΔ.
Με τα τηλέφωνα να «σπάνε» μεταξύ στελεχών του «γαλάζιου» στρατοπέδου, που

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Γ Γ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΕΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΟ KΙΛΚΙΣ



Αντικαθίσταται ο Θ. Ανθρακίδης από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς

Η απόφαση για την αντικατάσταση του διοικητή των νοσοκομείων του νομού Κιλκίς είναι ήδη ειλημμένη, καθώς κοινοποιήθηκε και προφορικά στον ίδιο.
Ο κ. Ανθρακίδης είχε τοποθετηθεί στην εν λόγω θέση επί συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, τον Δεκέμβριο του 2012, παραμένοντας και με τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έως αυτή τη στιγμή που επίκειται η αντικατάστασή του.

ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ...

Μπορεί η κυβέρνηση να έχει ανακοινώσει ότι από τις αρχές του έτους χιλιάδες εργαζόμενοι στο Δημόσιο θα δουν αυξήσεις έως 60 ευρώ στους μισθούς τους, ταυτόχρονα, όμως, η αυξηση
των ασφαλιστικών εισφορών θα φέρει και μειώσεις σε όλους τους εργαζόμενους, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
Οι μειώσεις ξεκινούν από 3 ευρώ και φτάνουν ως και τα

Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση κάνει βρώμικες εκποιήσεις εθνικού πλούτου

Τις «βρώμικες εκποιήσεις εθνικού πλούτου», που «δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωριστούν από τον ελληνικό λαό και δεν πρόκειται να προκαλέσουν τετελεσμένα» καταγγέλλει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης και τονίζει ότι αυτοί που διέπραξαν τα εγκλήματα της εκποίησης της εθνικής περιουσίας,»θα λογοδοτήσουν αυστηρά, με όλες τις συνέπειες που αυτό συνεπάγεται».
πισημαίνει δε ότι «συνιστά μείζον εθνικό έγκλημα που επισύρει βαρύτατες

Μητρόπουλος: Είπα στο Φλαμπουράρη να πάει να γαμ…

Τη δική του εκδοχή μετά τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βαθμό κακουργήματος, έδωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “Ανατροπή”, σχετίζοντας τη δίωξη αυτή με το γεγονός ότι δεν δέχτηκε να μην ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική

Οι Ρώσοι βομβάρδισαν τους τζιχαντιστές με το νέο υπερόπλο τους - Το υποβρύχιο Rostov-on-Don

Η Ρωσία συνεχίζει τους βομβαρισμούς εναντίον στόχων του ISIS στη Συρία και αυτή τη φορά έδωσε στη δημοσιότητα την επιχείρηση με πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από το υποβρύχιο Rostov-on-Don, σε απόσταση 1.500 μιλίων.
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου επιβεβαίωσε τις

ΣΤΟ ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ - Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...

Ποιος γνωρίζει άραγε ότι λίγο καιρό πριν από τη Μικρασιατική Καταστροφή
ο Ελευθέριος Βενιζέλος περιδιάβαινε στους μεθυστικούς δρόμους της Αβάνας; Και πόσοι ξέρουν την καταλυτική σχέση που διαδραμάτισαν οι προσωπικές συγκρούσεις του μεγάλου ηγέτη με τον Κέινς επιφέροντας άλλη μια χρεοκοπία τις χώρας;

Μόργκαν Στάνλεϊ: Ο τραπεζικός κολοσσός καταργεί 1.200 θέσεις εργασίας

Η αμερικανική τράπεζα Morgan Stanley πρόκειται να καταργήσει 1.200 θέσεις εργασίας, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγονται 470 θέσεις τραπεζοϋπαλλήλων και χρηματομεσιτών, σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο ενός σχεδίου αναδιοργάνωσης των δραστηριοτήτων της, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή ενήμερη για τα σχέδια της διοίκησής της.