Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Μιχάλης Καρχιμάκης : Eίναι κομπλεξικοί και μικροί όσοι καταφέρονται εναντίον των πολιτικών του Ανδρέα Παπανδρέου

Με τη φράση είναι κομπλεξικοί και μικροί όσοι καταφέρονται εναντίον των πολιτικών του Ανδρέα Παπανδρέου, χαρακτηρίζει ο Μιχάλης Καρχιμάκης όλους εκείνους που για δικούς τους λόγους εναντιώνονται σε εκείνες τις πολιτικές . Μάλιστα στη συνέντευξη του στη NewsMail.gr αναφέρει χαρακτηριστικά πως πρόκειται για παρεάκια που αυτοϋπονομεύονται. Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου παράλληλα, εκτιμά ότι το κεφάλαιο του Γιώργου Παπανδρέου παραμένει πολύτιμο στο ΠΑΣΟΚ και επιτίθεται με σφοδρότητα εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.

Τσαυτάρης: Οι αγορές παραγωγών θα βοηθήσουν να γίνει ξανά η γεωργία πυλώνας ανάπτυξης

Τη σημασία των Farmer market (αγορές παραγωγών), με τη θέσπιση των οποίων επιχειρείται, πιο δυναμικά από ποτέ, το κλείσιμο της ψαλίδας στις τιμές μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή, εξήρε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιος Τσαυτάρης

Οι δημοσκοπήσεις δεν βγάζουν νικητή

Ρευστό πολιτικό σκηνικό καταδεικνύουν τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που πραγματοποιήθηκαν μετά την εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου 2012 μέχρι και σήμερα καθώς -εκτός από τα χαμηλά ποσοστά του νέου δικομματισμού- η ψαλίδα μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων παραμένει σε οριακά επίπεδα.
Σχεδόν στάσιμη με μια τάση ελαφρού προβαδίσματος στις

Βενιζέλος: Η εκλογή προέδρου με κριτήριο τη μέγιστη δυνατή συναίνεση


Μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ. Βενιζέλος αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών, «εφόσον το ζητούμενο είναι η συνέχιση της μόνης εθνικής στρατηγικής και η προστασία της κυβερνητικής σταθερότητας, την αξία της οποίας καταλαβαίνουν πολύ περισσότεροι από αυτούς που το ομολογούν».
Αναγνωρίζει το κρίσιμο σημείο της προεδρικής εκλογής τον

Μέτρα-σοκ για τον ΟΑΕΕ...

Περικοπές συντάξεων και φόρους μελετά η κυβέρνηση να εφαρμόσει στον ΟΑΕΕ, για να αντιμετωπίσει το έλλειμμα άνω των 500.000.000 ευρώ που πρόκειται να.δημιουργηθεί το 2014, σύμφωνα με τη Δημοκρατία.                                                             Η κατάσταση είναι άκρως πιεστική και η διαχείρισή της γίνεται συγκαλυμμένα υπό το βάρος των επικείμενων εκλογών. Για το 2014 οι εκτιμήσεις λένε ότι τα έσοδα του Ταμείου δεν θα ξεπεράσουν τα 3,8 δισ. ευρώ, ενώ οι

Ποιες αλλαγές εξετάζει το ΥΠΟΙΚ στην φορολόγηση των ΙX

Σχέδιο για τη μείωση των φόρων για τα ΙΧ από το 2015 εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με αυτό, προωθούνται αλλαγές σε όλο το φάσμα φορολόγησης των αυτοκινήτων, με ουδέτερο δημοσιονομικό αποτέλεσμα, αλλά με εσωτερικές μειώσεις των φόρων.

Η Φώφη Γεννηματά στο Κιλκίς το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Η αναβληθείσα από 25-1-2014 ετήσια συνεστίαση της Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς με καλεσμένη την Αναπληρώτρια Υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο VICTORIA, στην περιφερειακή οδό της πόλης.

Οι πρώτοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γαβριήλ Σακελαρίδης, της λεγόμενης γενιάς των «τριαντάρηδων» θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος Αθηναίων από το ΣΥΡΙΖΑ και η Ρένα Δούρου, υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής.
Τις προτάσεις έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην αποψινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος,

Ανακοίνωση του Τομέα Δημόσιας Διοίκησης του ΠΑΣΟΚ

Ο ΟΡ.ΘΕ, όπως και ο Οργανισμός Ρυθμιστικού Αθήνας, ήταν πρωτοποριακές δομές για τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα, που δημιουργήθηκαν, με την ψήφιση των αντίστοιχων Ρυθμιστικών Σχεδίων.
Η προσφορά τους, όλα τα χρόνια ήταν σημαντική, παρ’ ότι οι Κυβερνήσεις δεν έπραξαν αυτό που οι ιδρυτικοί νόμοι με έμφαση τόνιζαν:

Α. Παπαδόπουλος : δεν ψήφισα ποτέ ΠΑΣΟΚ

Επιμένει στην άποψή του για άμεσο διάλογο μεταξύ ΔΗΜΑΡ και «58» ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, όπως επιβεβαίωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5, ενώ κράτησε και πάλι αποστάσεις από το κόμμα του Φώτη Κουβέλη.
Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος παραδέχτηκε ότι «από την

Ο Ν. Ανδρουλάκης καλεί ΔΗΜΑΡ και Λοβέρδο σε συμπόρευση

Σχετικά με την επίσκεψη στην Κεφαλονιά

«Εκτιμώ ότι πρέπει να κηρυχθεί σεισμόπληκτη η Κεφαλονιά, ώστε να επιταχυνθούν όλες οι διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών.

Αυτό είναι και το βασικό αίτημα των κατοίκων. Και βέβαια, σε αυτό το πλαίσιο, πέρα από το κλιμάκιο του ΤΕΕ και του Υπουργείου Υποδομών που ήρθε για τους ελέγχους, επόμενο βήμα είναι να έρθει μόνιμο κλιμάκιο μηχανικών ώστε να προχωρήσει άμεσα η απαραίτητη καταγραφή και διαχείριση της αποκατάστασης.»