Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Kώστας Τρέντσιος : Οι απαντήσεις της διοίκησης του Νοσοκομείου Δράμας για τις ελλείψεις

Εισαγγελική παρέμβαση για μίζες στον ΟΑΣΘ

Υπόνοιες για μίζες από τους Γερμανούς σε αγορά λεωφορείων που έγιναν από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, αφήνει η παρέμβαση του προϊστάμενου της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελου Μαδεμλή, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία».
Ο κ. Μαδεμλής, παρήγγειλε στην εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης

Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης αποχώρησε από τη Σοσιαλιστική Τάση...

Την αποχώρησή του από τη Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Ο προερχόμενος από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ βουλευτής που εκλέχτηκε στις τελευταίες εθνικές εκλογές με τη ΔΗΜΑΡ και στη συνέχεια προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ, ενημέρωσε τον Τύπο ότι.αποχώρησε από τη Σοσιαλιστική Τάση που έχουν συγκροτήσει οι πατριώτες σοσιαλιστές εντός του

Υπουργεio Αγροτικής Ανάπτυξης : Παραχωρήσεις δημοσίων εκτάσεων για αγροτική χρήση

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η παραχώρηση με ανοικτές δημοπρασίες και έναντι χαμηλού τιμήματος αναξιοποίητων δημόσιων εκτάσεων σε επαγγελματίες αγρότες και Δήμους για αγροτική και άλλες κοινωφελείς χρήσεις.
Με αποφάσεις που υπέγραψε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Καρασμάνης :

Παπούλιας: Ημέρα μνήμης και σεβασμού

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου εγκαινιάστηκε η έκθεση για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην αίθουσα «Ελευθέριος Κ.Βενιζέλος» του Μεγάρου της Βουλής.

Για ευτυχισμένους ανθρώπους -Τα 20 επαγγέλματα που προσφέρουν την τέλεια ισορροπία δουλειάς-προσωπικής ζωής

Υπάρχουν δουλειές που απαιτούν από αυτούς που τις κάνουν την απόλυτη προσήλωσή τους. Επαγγέλματα απαιτητικά που φθάνουν να βάζουν σε δίλημμα τους ανθρώπους που τα ασκούν αν θα πρέπει να επιλέξουν αυτά ή την προσωπική τους ζωή. Στον αντίποδα, υπάρχουν επαγγέλματα που είτε η μικρή αφοσίωση που απαιτούν,

Σαμαράς: Εφικτός ο στόχος των 180 βουλευτών

Την πεποίθησή του ότι εκλογές δεν θα γίνουν αφού ο στόχος των 180 βουλευτών είναι εφικτός εκμυστηρεύτηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς -σύμφωνα με πληροφορίες- σε «πηγαδάκι» με βουλευτές της ΝΔ.
Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο περιθώριο εκδήλωσης για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της

Συνέδριο πανστρατιάς της κεντροδεξιάς το φθινόπωρο προτείνει ο Ευ. Μεϊμαράκης

Ανάκαμψη της ΝΔ προέβλεψε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης προτείνοντας ένα συνέδριο πανστρατιάς της κεντροδεξιάς το φθινόπωρο που θα αναδείξει το έργο που έχει γίνει και θα παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις για την ανακούφιση των ασθενέστερων στο πλαίσιο της δημοσιονομικής προσαρμογής.
Ο Πρόεδρος της Βουλής στο περιθώριο των εγκαινίων της έκθεσης

Σαμαράς και Βενιζέλος «αξιολογούν» τη συγκυβέρνηση

Με δεδομένο ότι τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ θα συμβάλλουν να υπερψηφιστούν τα προαπαιτούμενα για την δόση του 1 δισ. ευρώ, οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος συναντώνται σήμερα το πρωί υπό την σκιά της ενδοκυβερνητικής κόντρας της Χαριλάου Τρικούπη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αφορμή την αξιολόγηση στο δημόσιο.
Το πρόβλημα για τη Χαριλάου Τρικούπη λέγεται Κυριάκος

Σήμερα η ψήφιση του νομοσχεδίου για την στρατιωτική θητεία και τα ΕΑΣ

Με το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας «Φάροι, Στρατολογία και άλλες διατάξεις» διατηρεί την νομοθετική του φόρμα το Β’ Τμήμα Διακοπής της Βουλής έως ότου εισαχθούν για συζήτηση το κρίσιμο πολυνομοσχέδιο για την κατάργηση των φόρων υπέρ τρίτων και το σχέδιο νόμου για τους αιγιαλούς.

Στο «σκαμνί» ο πρώην περιφερειάρχης Γ.Τσιότρας γιά απάτη

Με βούλευμα του συμβουλίου εφετών παραπέμπτονται να δικαστούν για απάτη εις βάρος του Δημοσίου συνολικώς 17 άτομα μεταξύ των οποίων έξη υπάλληλοι της περιφέρειας και πέντε προϊστάμενοι- εφοριακοί της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.
Ο πρώην γενικός γραμματέας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Τσιότρας και άλλα 16 άτομα, κυρίως

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ...

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έτους 2014... Οι έγκυρες αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ανήλθαν σε 8.358. Από τις παραπάνω αιτήσεις ικανοποιήθηκαν 751 (ποσοστό 8,99%).

Κώστας Μαμέλης : ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ



Ανάμεσα στα συνήθη ερωτήματα της χαλαρής συζήτησης με το γείτονα της διπλανής ξαπλώστρας για τη μεταγραφική πορεία του ΠΑΟΚ, τη Σακίρα, τις τιμές στο Θεοβίγλι, τον Αντετοκούμπο , μας προέκυψε σειρά αναπάντητων (;) ερωτημάτων, ένεκεν του κόστους του νεοελληνικού φρέντο καπουτσίνο.

SAHARA RESORT στην παραλία της Νέας Ηράκλειας

Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε στις 22 Ιουλίου 2014 στις εγκαταστάσεις του SAHARA RESORT στα ΜΜΕ σχετικά με την επένδυση στην παραλία της Ν. Ηράκλειας Χαλκιδικής.
Η επένδυση
Πρόκειται για την παραθαλάσσια έκταση την οποία αγόρασε από το ΤΑΙΠΕΔ έναντι 2 εκατ.ευρώ ο κ. Κεντεποζίδης σε ηλεκτρονική δημοπρασία το Σεπτέμβριο του 2013 αλλά μόλις τον περασμένο Μάιο ολοκληρώθηκε η μεταβίβασή της με την υπογραφή των οριστικών συμβολαίων.

Tου Παύλου Χρηστίδη : Να μην κρυβόμαστε πίσω από εγωισμούς του παρελθόντος

Στο δρόμο προς την ανασύνθεση της δημοκρατικής παράταξης, κυρίαρχο ρόλο θα έχει το σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας και των πολιτών. Εξάλλου, το «πιο κοινό» πολιτικό χαρακτηριστικό της παράταξης κατά τη διαδρομή της ήταν ο πρωταγωνιστικός ρόλος που αναλάμβανε στην ανασυγκρότηση της πατρίδας μετά από εθνικές καταστροφές.

Ο Βενιζέλος, ο γάμος και οι… εκλεκτοί καλεσμένοι!

Αδίκως τον… κατηγορούν πως έχει ξεχάσει την εκλογική του περιφέρεια.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έρχεται στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα συχνά.
Έτσι, το περασμένο Σάββατο βράδυ βρέθηκε στο Hayat στο δείπνο για το γάμο του γιου του αναπληρωτή προέδρου της