Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ε9...

Παράταση εως την 19η Δεκεμβρίου 2014 δίνει το υπουργείο Οικονομικών στους φορολογούμενους για τροποποιήσεις των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (Ε9) σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή.

Μιχάλης Καρχιμάκης: Ο Α. Σαμαράς δικαιώνει τον Γ. Παπανδρέου

Μίλησε για το κούρεμα των 105 δις απο την κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ.
Μίλησε για πρωτογενή πλεονάσματα και δημοσιονομική προσαρμογή που είχε ήδη επιτευχθεί για να παίρνουμε τα δάνεια των 250 δις ευρω.

Συναντήσεις Ευ. Βενιζέλου με Παπανδρέου και Σημίτη

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα πραγματοποιήσει μέσα στις επόμενες δύο μέρες συναντήσεις με τους πρώην ηγέτες του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου.
Ο κ. Βενιζέλος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους την Τρίτη και

Ένταση στη συνεδρίαση των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών

Στους διαδρόμους της Βουλής ακούγονται οι φωνές από την συνεδρίαση των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών με αντικείμενο την στάση που θα τηρήσουν ενόψει της προεδρικής εκλογής το Φεβρουάριο.
Ο Πάρις Μουτσινάς εμμένει στην στάση του ότι δεν πρέπει να

Πάγκαλος «πυροβολεί» Παπανδρέου και Βενιζέλο‏

Οξύς για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ήταν ο Θόδωρος Πάγκαλος, υποστηρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ «ξόφλησε» πια.
Για τον πρώτο είπε ότι διέλυσε την παράταξη από τη στιγμή που παρέδωσε την πρωθυπουργία στον

Πέννυ Δαλαμπούρα : Το νέο ΠΑΣΟΚ θα σβήσει όπως η πεταλούδα του Καζαντζάκη;

Η ιστορία και η συγκυρία στην πολιτική έχουν πάντα ένα κοινό: είναι αμείλικτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να λειτουργούν και αντίστροφα.
Γεγονότα και πρόσωπα που θα αποτιμηθούν θετικά από τον ιστορικό του μέλλοντος, αποδομούνται μέχρις εσχάτων από τη συγκυρία.
Έτσι συνέβη και με το ΠΑΣΟΚ, ή αλλιώς τη Δημοκρατική

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) , ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών της Μεσογείου (AFAEMME) και Σύνδεσμος των Μεσογειακών Εμπορικών & Βιομηχανικών Επιμελητηρίων (ASCAME)
Διοργανώσαν  την Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Ο Μηλιός «άδειασε» τον Μητρόπουλο για τις μνημονιακές πολιτικές

Έντονη ήταν η αντίδραση του υπεύθυνου του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μηλιού στις δηλώσεις του Αλέξη Μητρόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες «αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατακτήσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είναι πιθανό να συνεχίσει μνημονιακές πολιτικές», καθώς, σε δήλωσή του στον

Πόρισμα-καταπέλτης για τον Καρατζαφέρη

Επιβαρυντικό είναι το πόρισμα των ορκωτών λογιστών της βουλής για τον Γιώργο Καρατζαφέρη, στο πλαίσιο του ελέγχου για τις offshore εταιρείες με τις οποίες φέρεται να συνδέεται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ όπως αποκάλυψε η Realnews.
Σύμφωνα με πληροφορίες από tovima.gr, η εταιρεία Catalina International που δέχθηκε τα τρία επίμαχα

Κουτσούμπας : “Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ”

Κατηγορηματικά αντίθετος σε οποιαδήποτε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, γενικός γραμματέας Κομμουνιστικού Κόμματος, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM και στην εκπομπή “Πολιτικός Καφές” με τους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο.

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ για τη συνάντηση Σαμαρά – Τσίπρα χωρίς τον Βενιζέλο

«Τους τρόμαξε τόσο πολύ ένα δημοσίευμα, που δεν μπορούν να κρύψουν τον φόβο τους απέναντι στην ισχύ των επιχειρημάτων;».
Αυτή είναι η απάντηση που έδωσαν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, με αφορμή την αναφορά του εκπροσώπου Τύπου του

«Ναι» του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα, χωρίς τον Βενιζέλο

Η αξιωματική αντιπολίτευση εξέφρασε διά του εκπροσώπου της την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχθεί την πρόσκληση-πρόταση για συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ωστόσο «όχι» στη συνάντηση να είναι και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης,

ΕΠΑ Θεσσαλονίκης: Πρόγραμμα Επιδότησης Εσωτερικών Εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίο

Η Εταιρεία Παροχής Αερίου Θεσσαλονίκης Α.Ε. σας ενημερώνει ότι μετά την από 17/11/2014 δημοσίευση του ΦΕΚ 3071/Β/14.11.2014, το οποίο θέτει σε ισχύ την υπ' αριθμ. Φ.14/02/19398/2927 Απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με θέμα: Προκήρυξη της Δράσης

Η ΕΛΒΟ στο επίκεντρο της συνάντησης Βενιζέλου – Χαρδούβελη

Στο επίκεντρο της συνάντησης μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη βρέθηκε το ζήτημα της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ).
Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο

Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Λαφαζάνης λέει «Όχι» στη συνάντηση Τσίπρα – Σαμαρά

Διαφωνεί με το ενδεχόμενο συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Αντώνη Σαμαρά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Αριστερά Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στη Βουλή με την ιδιότητα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφερόμενος σε όσα

O Βούτσης δικαιολογεί τον Μητρόπουλο- Διανοητικό παιχνίδι τα περί συνέχισης του μνημονίου

«Διανοητικό παιχνίδι» χαρακτήρισε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1  ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, τις δηλώσεις του βουλευτή Αλέξη Μητρόπουλου πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστεί ενδεχομένως να εφαρμόσει μνημονιακές δεσμεύσεις, εάν δεν αναδειχθεί αυτοδύναμος.