Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ημερίδα της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς για τον καρκίνο του μαστού με εισηγητή τον Γιώργο Συμπιλίδη

Η ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς (Τομέας Κοινωνικής Πολιτικής) σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα και συζήτηση με θέμα: “ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ”, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς : Βενιζέλος και Γρηγοράκος εγκαινιάζουν την Τρίτη Πτέρυγα του Νοσοκομείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς σε συνεννόηση με το γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 ο κ. Βενιζέλος μαζί με τον Αναπλ. Υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο, θα επισκεφθούν το

Απολογισμός της εκδήλωσης της «Επιτροπής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης για την Ενότητα της Κεντροαριστεράς»






Αγαπητές κυρίες και αγαπητοί κύριοι,
την Κυριακή 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης η «Επιτροπή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης για την Ενότητα της Κεντροαριστεράς», με θέμα «Οι προοπτικές της Κεντροαριστεράς και της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης».

Ομιλητές ήταν οι:

Γ. Ψαριανός: Ντροπή στον Κωνσταντόπουλο να μιλάει για βουλευτές που τα «παίρνουν»

Βολές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ,του Νίκου Κωνσταντόπουλου και άλλων στελεχών του κόμματος εξαπέλυσε σε συνέντευξη του ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός.
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα FM, σημείωσε με τον δικό του τρόπο: «Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι όσοι ψηφίσουν για Πρόεδρο της

Αυτοί είναι οι φόροι υπέρ τρίτων που καταργούνται

Μετά την ολοκλήρωση της χαρτογράφησης των φόρων υπέρ τρίτων που επιβαρύνουν τις συναλλαγές πολιτών και επιχειρήσεων, τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης θα πρέπει να αποφασίσουν μέχρι το τέλος του έτους για τις μη ανταποδοτικές χρεώσεις που θα καταργηθούν.
Η κατάργηση αυτών των φόρων -οι οποίοι αποτελούν κυρίως

Guardian: Συναγερμός σε Ελλάδα και Τουρκία για τους υδρογονάνθρακες

Στην αυξανόμενη ένταση στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου μετά την απόφαση της Τουρκίας να ερευνήσει την κυπριακή ΑΟΖ αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της Guardian, το οποίο κάνει λόγο για «λεκτικό πόλεμο» και για υδρογονάνθρακες που κλιμακώνουν τη διαμάχη.
«Με τίτλο το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο γύρω από την Κύπρο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα - Αγγελοπούλου στη Βουλή

Μόλις 75 λεπτά διήρκησε η συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας με τη Γιάννα Αγγελοπούλου στο γραφείο του στη Βουλή.
Η κα Αγγελοπούλου έφθασε στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις 11.00 το πρωί και η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του πρώτου

Τσαγκάς: Η νέα ασθένεια που σκορπά τον τρόμο!

Ονομάζεται Chagas, «μικρόβιο του φιλιού» ή «φιλί του θανάτου», είναι δυνητικά θανατηφόρο, ενώ υπολογίζεται πως έχουν μολυνθεί από αυτό χωρίς να το γνωρίζουν τουλάχιστον 300.000 άτομα στις ΗΠΑ!
Οι επιστήμονες μάλιστα κάνουν λόγο για το νέο... AIDS εξαιτίας

Προκήρυξη 3.372 νέων θέσεων στις δομές Υγείας

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για την έκδοση τεσσάρων διαφορετικών προκηρύξεων για την πρόσληψη 3.372 ατόμων στον χώρο της Υγείας, σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα. Οι θέσεις αφορούν την πλήρωση κενών σε νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ καθώς και άλλους υγειονομικούς τομείς.

Που το πάει ο «πασάς» Ερντογάν

Κορύφωσε χθες τις αντιδράσεις της η Άγκυρα προφανώς  απαντώντας στην ενεργοποίηση του άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου μετά την τριμερή συνάντηση κορυφής στο Κάιρο και με το βλέμμα πάντα στραμμένο στα κοιτάσματα υδρογονάθρακα στην Ανατολική μεσόγειο και εντός της Κυπριακής ΑΟΖ.
Ο Ερντογάν δεν θα κλιμακώσει τις κινήσεις του και απλά θα

Ντόρα: μίλησε και πάλι για την ανάγκη σύγκλισης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Για μία ακόμη φορά η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην ανάγκη σύγκλισης της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα προγραμματικό πλαίσιο, όπως είπε, ενώ τάχθηκε εκ νέου υπέρ της σύγκλισης του συμβουλίου εξωτερικής πολιτικής.
Η κα. Μπακογιάννη μιλώντας στο ραδιόφωνο του

Συνάντηση Παπούλια – Βενιζέλου το μεσημέρι

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα συναντηθεί στις 13:00 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου να τον ενημερώσει για τις τρέχουσες εξελίξεις στα θέματα εξωτερικής πολιτικής.