Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και Αστυνομίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της πορείας των οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της πόλης.

Μιχάλης Καρχιμάκης : Δύο χρόνια απο την αθώωση μου ,μετά από μια εξάχρονη στημένη πολιτική κατα-δίωξη.

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα ανακοίνωση για την πληρωμή και την παρακράτηση

Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρεται στην πληρωμή, αλλά και στην παρακράτηση του 50% του συνολικού ποσού της επιστρεπτέας προκαταβολής που έχει λάβει ο κάθε παραγωγός μέσω όλων των κύκλων της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Συνέδριο αρχές Δεκεμβρίου προγραμματίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Την απόφαση να προχωρήσει στην πραγματοποίηση του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αρχές Δεκεμβρίου φέρεται να έχει λάβει ο Αλέξης Τσίπρας, 

Έκρηξη ανατιμήσεων τον Αύγουστο - Πόσο παραπάνω πληρώσαμε για φυσικό αέριο και τρόφιμα

Αύξηση τιμών σε βασικά είδη διατροφής, ενώ συνεχίζει το ράλι σε καύσιμα και κόστος ενέργειας. Τα όσα είδαν οι πολίτες στην τσέπη τους, ήρθε να επιβεβαιώσει η ΕΛΣΤΑΤ.

ΔΕΘ: Ποια μέτρα θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης

Μέτρα για το σύνολο της κοινωνίας αναμένεται να ανακοινώσει αύριο, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) όπως γνωστοποίησε και κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

ΣΥΡΙΖΑ: Συμφωνία κυβέρνησης - ξενοδόχων προωθεί την παιδική εργασία

Για "αναβίωση του μοντέλου της Βασιλικής Πρόνοιας της Φρειδερίκης" και προώθηση της παιδικής εργασίας καταγγέλλει την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μιχάλης Κατρίνης: "Να μη μετατραπεί η πληθωριστική κρίση σε ανθρωπιστική κρίση"

Μειώσεις φόρων και ελέγχους στην αγορά ζήτησε ο Μιχάλης Κατρίνης, κατά την επίσκεψη κλιμακίου του ΚΙΝΑΛ στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Αλέξης Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: 5+1 μέτρα για να μπει φρένο στην ακρίβεια


"Η κυβέρνηση έχει ευθύνες για την εκτόξευση του ενεργειακού κόστους"
Ο  Τσίπρας στην αρχική του εισήγηση με τους παραγωγικούς φορείς στην Θεσσαλονίκη εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας της για ανεύθυνη και εγκληματική στάση.