Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Αυτοί είναι οι 50 που υπέγραψαν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, με τις απαραίτητες 50 υπογραφές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, τόνισε ότι οι υπογραφές πρέπει να είναι ακριβώς 50, διότι σε διαφορετική περίπτωση η υποψηφιότητα θα είναι άκυρη και διότι εάν είναι περισσότερες θα δεσμεύουν άλλους

Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται αναπτυξιακό σοκ

Σύμφωνα με την Φώφη Γεννηματά, «πέρα από τη ρητορική, τι ακριβώς έχει κάνει στην πράξη ο κ. Τσίπρας και Κυβέρνησή τους, για να προσελκύσουν επενδύσεις στην Ελλάδα; Αντίθετα: Κάνει το οτιδήποτε για να δημιουργήσει αρνητικό επενδυτικό κλίμα».
Όπως ανέφερε η ίδια, το κόμμα «παρουσίασε την προεκλογική περίοδο

Φοροκαταιγίδα: Διπλάσιος φόρος στα εκκαθαριστικά αγροτών & ελεύθερων επαγγελματιών

Εγκύκλιος Σαββαϊδου δίνει το σύνθημα για την αύξηση προκαταβολής φόρου σε αγρότες, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.
Ζήτημα λίγων 24ώρων είναι, πλέον, τα... ραβασάκια σε χιλιάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις, με βάση τα οποία το

Αντίθετοι οι γιατροί: Δεν θέλουν να πληρώνονται με πλαστικό χρήμα

Την αντίθεσή του στην πληρωμή της ιατρικής επίσκεψης με πιστωτική κάρτα εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, όπως αυτό προαναγγέλθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, και καλεί την κυβέρνηση να το επανεξετάσει.
«Το εν λόγω μέτρο δεν θα συμβάλει στην πάταξη της φοροδιαφυγής, καθώς πρόκειται για παροχή υπηρεσιών και όχι για προϊόν, και δεν μπορεί

Υποψήφιος και ο Αδωνις - Μάζεψε τις 50 υπογραφές στο παρά πέντε

Τις 5 υπογραφές που του έλειπαν μάζεψε ο Αδωνις Γεωργιάδης και πλέον βρίσκεται και αυτός στην κούρσα της διεκδίκησης της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας.
Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από το Twiiter, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Ν.Δ.: Κατέθεσε επισήμως την υποψηφιότητά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Λίγα λεπτά πριν τις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής κατέθεσε επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
«Η ελληνική κοινωνία δεν βιώνει απλά μια κρίση, αλλά παρακμή. Η απογοήτευση των πολιτών έχει να κάνει με την έλλειψη οράματος», σημείωσε ο κύριος Τζιτζικώστας σε δήλωσή του προς τους

ΠΑΣΟΚ: «Το Ποτάμι δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων»

«Είναι κρίμα ένα κόμμα να μην μπορεί να πάρει τα σωστά μηνύματα από το εκλογικό αποτέλεσμα. Να μην μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων» σχολιάζει για τον Σταύρο Θεοδωράκη και την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.
«Ως φαίνεται το «γαρ πολύ της θλίψεως (και της αμηχανίας) γεννά

Spiegel: Δυσαρεστημένο το ΔΝΤ με την Ελλάδα - Κίνδυνος να μπλοκάρει η δόση

Δυσαρεστημένο με την Ελλάδα είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. Επικαλούμενο έγγραφο του ΔΝΤ υπογραμμίζει ότι υπάρχει σοβαρή καθυστέρηση στην προώθηση των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : Ο Τσίπρας στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ μόνο στην φωτογραφία με τον Πρόεδρο της ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ θύμιζε τονΤσίπρα της αριστεράς

-Το ταξίδι ολοκληρώθηκε και μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε μια συνολική αξιολόγηση.
-Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην ΝΥ χρωματιστηκε από την εμφάνισή του στον διάλογο με τον ΚΛΙΝΤΟΝ. Αυτό είναι λάθος, για το οποίο ευθύνεται και ο ίδιος.
-Ο Πρωθυπουργός στην ατζέντα του είχε τρεις συν ένα στόχους.
-Ο ένας είναι ο σταθερός ,κάθε Έλληνα Πρωθυπουργού ,να