Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

«Καληνύχτα άγγελέ μου» Ίδρυμα κατά των εξαρτήσεων θα φτιάξει ο πατέρας της Έιμι Γουάινχαουζ



Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
«Καληνύχτα άγγελέ μου, κοιμήσου ασφαλής. Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπούν τόσο πολύ»: με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτισε ο πατέρας της την Έιμι Γουάινχαουζ.

Ο πατέρας της 27χρονης τραγουδίστριας, ο άνθρωπος που προσπάθησε να την κρατήσει μακριά από τις εξαρτήσεις, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δημιουργήσει ένα Ίδρυμα, το οποίο θα φέρει το όνομα της κόρης του και θα έχει ως στόχο να βοηθάει άτομα που αγωνίζονται να απεξαρτηθούν.
«Εάν κάποιος δεν έχει τα χρήματα να πάει σε ιδιωτική κλινική αποκατάστασης, υπάρχει λίστα αναμονής δύο ετών» δήλωσε ο Μιτς Γουάινχαουζ σε τελετή στη μνήμη της 27χρονης τραγουδίστριας, η οποία έχασε τη ζωή της το Σάββατο.

Πρόσθεσε ότι η Έιμι Γουάινχαουζ «είχε κερδίσει» τη μάχη με τα ναρκωτικά και ότι «προσπαθούσε σκληρά να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ».

Είπε ότι η κόρη του δεν είχε πιεί αλκοόλ εδώ και τρεις εβδομάδες.

Τόνισε ότι η 27χρονη τραγουδίστρια του είχε εκφράσει την απόφασή της να απεξαρτηθεί, λέγοντάς του: «Μπαμπά, αρκετά. Δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το βλέμμα στα πρόσωπά σας πια»

Δήλωσε ότι τις τελευταίες ημέρες, πριν από τον θάνατό της, η κόρη του ήταν «τόσο χαρούμενη, όσο δεν έχει υπάρξει εδώ και χρόνια».

«Το ότι ξέρουμε ότι δεν είχε κατάθλιψη, ότι πέθανε ευτυχισμένη, μάς κάνει όλους να αισθανόμαστε καλύτερα» είπε.

Ο Βρετανός βουλευτής Κιθ Βαζ δήλωσε ότι προσφέρει βοήθεια για την δημιουργία του Ιδρύματος, επειδή ο Μιτς Γουάινχαουζ είχε δώσει στοιχεία σε κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με έρευνα για τα ναρκωτικά.

Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε η νεκροψία, από την οποία δεν προκύπτει κάτι ύποπτο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι απαντήσεις που όλοι περιμένουν σχετικά με τα αίτια του θανάτου της Έιμι Γουάινχαουζ πιθανότατα θα δοθούν από την τοξικολογική έκθεση. Ωστόσο, η έκθεση αυτή θα ανακοινωθεί περίπου σε ένα μήνα.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου