Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Συγκεντρώσεις ιδιοκτητών ταξί και στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, όπως και σε όλη την Ελλάδα οι ιδιοκτήτες των ταξί πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους..
.


Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν με τα αυτοκίνητα τους στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης όπου έγινε και ενημέρωση από το σωματείο τους για την απεργία και τις τελευταίες εξελίξεις.

Συγκεντρώσεις ιδιοκτητών ταξί και στη Θεσσαλονίκη «Αύριο, μετά τις πέντε το πρωί που λήγει η απεργία,

θα δουλέψουμε κανονικά, όπως και κατά τη διάρκεια της αυριανής προγραμματισμένης συνάντησης της ομοσπονδίας μας, το μεσημέρι, στο υπουργείο, στην Αθήνα και αναλόγως επιφυλασσόμαστε για την περαιτέρω στάση μας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί

Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής», Δημήτρης Καρατάκης. Στο μεταξύ, συνάδελφοι τους, ιδιοκτήτες ταξί στη Χαλκιδική, έχουν παρατάξει σε ένδειξη διαμαρτυρίας τα αυτοκίνητά τους, από τις έξι το πρωί, στις δύο πλευρές της αερογέφυρας Πορταριάς, στο ύψος των Νέων Μουδανιών. «Δεν είναι στόχος μας να κλείσουμε τους δρόμους. Διαμαρτυρόμαστε και περιμένουμε τις εξελίξεις από την Αθήνα», δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου τους Αντώνης Παπαθανασίου. 

Agelioforos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου