Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Σφοδρή επίθεση Ανδρέα Λυκουρέντζου σε Κυριάκο Μητσοτάκη!

Για «λαϊκισμό» και «δημαγωγία» κατηγορεί ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος τον γαλάζιο βουλευτή Κυριάκο Μητσοτάκη, με...αφορμή την πρωτοβουλία του τελευταίου να παραιτηθούν οι βουλευτές από τα προνόμια τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, του kentrinews.gr, ο γραμματέας της ΝΔ. σε συνέντευξη που έχει δώσει και θα δημοσιευτεί την Κυριακή… στην ερώτηση πως σχολιάζει την κίνηση του Κ. Μητσοτάκη να παραδώσει το βουλευτικό του αυτοκίνητο και να παραιτηθεί κάποιων προνομίων δηλώνει:

«Λυπάμαι διότι όσοι διαθέτουν περισσή άνεση, την οποία εξασφαλίζουν από την εντυπωσιακή οικογενειακή τους ευμάρεια, ρέπουν αβασάνιστα στον λαϊκισμό και τη δημαγωγία.

Ο περί προνομίων λόγος στερείται πραγματικής αξίας στη βάση των υποχρεώσεων της λειτουργίας των πολιτικών μας γραφείων και της εκπλήρωσης των καθηκόντων μας ως βουλευτών, κυρίως της ελληνικής περιφέρειας».

Ο Α. Λυκουρέντζος σημειώνει ακόμη ότι «υπάρχει βεβαίως η οδός, η οποία οδηγεί στην πλήρη αποδέσμευση των βουλευτών από τις δημόσιες δαπάνες: Να θέτουν υποψηφιότητα όσοι διαθέτουν εισοδήματα άνω των 200.000 ευρώ ή ως μη αμειβόμενοι να ανήκουν σε ομίλους εξωθεσμικών κέντρων και αδίστακτων συμφερόντων. Προσωπικά τότε δε θα είμαι υποψήφιος βουλευτής διότι δεν ανήκω ούτε στη μία ούτε στην άλλη περίπτωση. Ας κρίνουν οι Ελληνίδες και οι έλληνες ποιοι θέλουν να τους εκπροσωπούν».
http://www.kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου