Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ξαναχτυπά η εκρηκτική Rosie!


  
Μπορεί η Rosie να έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στην showbiz, έχει όμως καταφέρει να κλέψει πολλές καρδιές, με το ακαταμάχητο sexappeal της, το οποίο ξεδιπλώνει με περίσσια χάρη στις σελίδες του περιοδικού FHM.

Σύντομα θα δούμε το διάσημο μοντέλο και στην πρώτη κινηματογραφική της ταινία αφού πρωταγωνιστεί στο «Transformers: Dark Of The Moon». Στη συνέντευξή της μιλάει για τη συμμετοχή της στην ταινία αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε όταν ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ. Παρ’ όλα αυτά η εκρηκτική ξανθιά σαγηνεύει με το βλέμμα της, και προκαλεί με το θανατηφόρο κορμί της! 




Πρόσφατα το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε την φιλοδοξία της να μοιάσει σε διάσημες ηθοποιούς όπως η Charlize Theron ή η Nicole Kidman, οι οποίες τόλμησαν να παίξουν κόντρα ρόλο. Αναφέρεται στις ταινίες που έχουν πρωταγωνιστήσει οι συγκεκριμένες ως άσχημες.

Η Rosie δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με έχει κουράσει πλέον ο τίτλος της πιο σέξι γυναίκας και θα ήθελα πολύ οι άνθρωποι να αρχίζουν να με βλέπουν διαφορετικά. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα αποδείξω το ταλέντο μου με κάποιο ρόλο- πρόκληση.»
real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου