Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Το πιο ακριβό διαζύγιο στον κόσμο!


Διαζύγιο
Εκείνη κατάγεται από πλούσια οικογένεια κοσμηματοπωλών. Εκείνος είναι γνωστός ως «Mr del Monte», παρ’ ότι έχει αλλάξει επάγγελμα. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι, αλλά ο έρωτας τελείωσε και ο χωρισμός δείχνει εκρηκτικός, καθώς η Λίζα Τσένγκιζ φιλοδοξεί να είναι η γυναίκα με το πιο ακριβό διαζύγιο στον κόσμο.
Η 45χρονη εν διαστάσει σύζυγος του Βίβιαν Ιμερμαν, «βασιλιά των φρουτοχυμών», με περιουσία που ανέρχεται στα 275 εκατομμύρια ευρώ, επιδιώκει να του πάρει τουλάχιστον 116 εκατομμύρια ευρώ.

Τόσο αποτιμά η ιρανικής καταγωγής εντυπωσιακή ξανθιά το γεγονός ότι τον έπιασε να την απατά με την πρώην σύζυγό του. Και βέβαια, ούτε οι συγγνώμες ούτε η επαγγελματική συνεργασία με τον αδερφό της Λίζα, Ρόμπερτ, στάθηκαν ικανά για να της αλλάξουν γνώμη.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2002 και λίγους μήνες αργότερα απέκτησαν την κόρη τους, Αριέλα. Χαρακτηριστικό του έρωτά τους ήταν ότι κυκλοφορούσαν πάντοτε με όμοιες Rolls Royce! Ο γάμος τους κράτησε συνολικά έξι χρόνια.
Το τέλος ήρθε πριν ακόμα αρχίσουν οι γκρίνιες, γιατί όπως δήλωσε η εν διαστάσει σύζυγος του μεγιστάνα: «Είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα ζάπλουτου. Αφενός γιατί δεν έχεις δικά σου χρήματα, αφετέρου διότι ανά πάσα στιγμή ο άντρας σου μπορεί να βρει κάποια άλλη και να χάσεις κάθε πολυτέλεια που έχεις γνωρίσει στη ζωή σου».
Η Λίζα υποστηρίζει πως ζούσε μίζερα στο πλευρό του. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ανακάλυψη της σχέσης του με την πρώην του, Τζίνα.
Τώρα επιθυμεί τόσο υψηλή αποζημίωση για όσα άντεξε στο πλάι του. Αν τα πάρει, ξέρει τι θα τα κάνει, καθώς έχει ήδη βρει τον σύντροφο με τον οποίο θα χαρεί τα επόμενα χρόνια της ζωής της. Πρόκειται για τον Αμερικανό επιχειρηματία Στιβ Μαρσάνο.


espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου