Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Λοβέρδος: Οσοι καταψήφισαν δεν δικαιούνται να νιώθουν ανακούφιση


Λοβέρδος: Οσοι καταψήφισαν δεν δικαιούνται να νιώθουν ανακούφιση
Με σκληρή γλώσσα εναντίον όσων καταψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση, μίλησε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας ότι «αυτός που είπε 'όχι' δε δικαιούται να συμμετέχει στην αίσθηση ανακούφισης» και στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι «υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην πολιτική που μπορούν να σηκώσουν το φορτίο της πατρίδας στα χέρια τους».
Επίσης, ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αφού εμφανίστηκε ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα του Eurogroup για την Ελλάδα, έκανε λόγο για «θεσμικές πονηριές» των Ελλήνων που καλλιέργησαν ένα διάχυτο κλίμα δυσπιστίας και καχυποψίας.

Αναφερόμενος στις εκλογές, είπε ότι ο Απρίλιος πρέπει να είναι ο μήνας των εκλογών, παραπέμποντας την ημερομηνία στον κ. Σαμαρά και τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. «Και την επομένη των εκλογών, η χώρα δε θα μείνει ακυβέρνητη», τόνισε με νόημα.
Ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε και για θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου του, λέγοντας ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε την πολυφαρμακία, ενώ για τα γενόσημα είπε ότι στόχος είναι να φτάσουμε το 50%.
Καταλήγοντας αναφέρθηκε και σε «τάχα φωνούλες» από το χώρο της επιστήμης που είναι ύποπτες, αντιδρώντας σε κάποια φάρμακα.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου