Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Καρατζαφέρης: Βρισκόμαστε στη μέση μίας μεγάλης μάχης"


Καρατζαφέρης: Βρισκόμαστε στη μέση μίας μεγάλης μάχης" : «Βρισκόμαστε στη μέση μίας μεγάλης μάχης. Μέχρι στιγμής, τα πράγματα εξελίσσονται ικανοποιητικά» δήλωσε ο Γ.Καρατζαφέρης μετά την έκτακτη συνάντηση που είχε με στελέχη του ΛΑΟΣ,

«Βρισκόμαστε στη μέση μίας μεγάλης μάχης. Μέχρι στιγμής, τα πράγματα εξελίσσονται ικανοποιητικά» δήλωσε ο Γ.Καρατζαφέρης μετά την έκτακτη συνάντηση που είχε με στελέχη του ΛΑΟΣ, τα οποία μετέχουν στην κυβέρνηση.

«Η πολιτική των ισοδύναμων που προτείναμε, φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση. Πιστεύω ότι τελικά, θα απαλείψουμε την εμμονή της Τρόικας για περικοπή του 13ου και 14ου μισθού» σημείωσε. Όσον αφορά στις επικουρικές συντάξεις, ο κ. Καρατζαφέρης είπε πως «δίνουμε μάχη» και ότι «το κεφάλαιο δεν έχει κλείσει».



Απευθυνόμενος προς τους Ευρωπαίους εταίρους ο κ. Καρατζαφέρης επισήμανε πως πρέπει «να αντιληφθούν ότι δεν μπορούμε να επιβάλλουμε την εξαθλίωση στον ελληνικό λαό. Έχω την αίσθηση ότι, όσο μπορούμε και εφευρίσκουμε και επινοούμε και ανακαλύπτουμε ισοδύναμα, τόσο θα γλιτώνουμε όλα αυτά τα οποία ήταν δυσάρεστα για τον ελληνικό λαό».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε ότι επανέλαβε στον πρωθυπουργό την πρότασή του για ανασχηματισμό «και βρήκα σύμφωνους και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς».

«Την διαχείριση της νέας δανειακής σύμβασης, δεν μπορούν να την χειριστούν εκείνοι οι οποίοι απέτυχαν την πρώτη φορά και ότι πρέπει να φύγουν οι υπουργοί. Πρέπει να μην είναι βουλευτές. Να φτιάξει μία τεχνοκρατική ομάδα όπως ακριβώς η Ιταλία» υποστήριξε.


Τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι «ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός δεν πρόκειται να δεχθεί καμία περαιτέρω επεξεργασία κανενός προγράμματος, εάν δεν φύγουν οι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ».



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου