Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η βιολογική κτηνοτροφία και τα προϊόντα της στη Θεσσαλονίκη

Η «Βιολογική Κτηνοτροφία και τα προϊόντα της. Παραγωγή – Πιστοποίηση - Επιχειρηματικότητα» θα είναι το θέμα της ενημερωτικής ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, στις 17.00 στo Κολέγιο «Περωτής» στη Θεσσαλονίκη.
Τη εκδήλωση διοργανώνει το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν εισηγήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η
βιολογική κτηνοτροφία και τα προϊόντα της καθώς επίσης τα εμπόδια της εξέλιξης του κλάδου και οι τάσεις των καταναλωτών.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δοθούν οδηγίες σε ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο της βιολογικής κτηνοτροφίας καθώς η ύπαιθρος προβάλλεται ως ένα εναλλακτικό μοντέλο για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και η ενασχόληση με τη βιολογική κτηνοτροφία και τα προϊόντα της αποτελούν μια τέτοια επιλογή.
Μετά το τέλος των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες. Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο ενώ οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: 2310/539817.
Πληροφορίες: Agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου