Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Προεκλογικός πυρετός στη ΝΔ


 

Την ερχόμενη Τετάρτη, 21 Μαρτίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ.

Στις 19:30 και στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει ομιλία ο αντιπρόεδρος του κόμματος και υπουργόςΕξωτερικών, Σταύρος Δήμας.


Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, θα έχει συσκέψεις με τη Γραμματεία Οργανωτικού Βόρειας Ελλάδας και το γραφείο Τύπου του κόμματος και στη συνέχεια, θα περιοδεύσει στους νομούς Κιλκίς, Πιερίας και Πέλλας.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται τη Δευτέρα 19 Μαρτίου ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ και βουλευτής Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος στις 16:30 το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη Τύπου. 

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του δήμου «FM 100», ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρης Τσάμης, ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από καταξιωμένες προσωπικότητες, για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος και ήδη κατατέθηκαν 28 αιτήσεις ενδιαφερομένων να είναι υποψήφιοι βουλευτές στην Α΄και στη Β΄εκλογική περιφέρεια.

Όσον αφορά στον βουλευτή Κώστα Γκιουλέκα, που έχει τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο κ. Τσάμης είπε ότι προσδοκά να υπάρξουν οι καλύτερες εξελίξεις. 




zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου