Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ο Βενιζέλος μοναδικός υποψήφιος, ριψοκίνδυνη η κίνηση Παπουτσή



 
Ο Βενιζέλος μοναδικός υποψήφιος, ριψοκίνδυνη η κίνηση Παπουτσή
Μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ανακηρύχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Συνεπώς η απρέπεια με τα γιαούρτια και τα νερά δεν επρόκειτο να αλλάξει κάτι συνεπώς δεν χρειαζόταν. Απλά κάποιοι ενδεχομένως σκέφτηκαν ότι μια τέτοια χειρονομία θα μπορούσε να επιφέρει τα δυσάρεστα αποτελέσματα που είχε προκαλέσει ο καφές στην προηγούμενη εσωκομματική αναμέτρηση. Λάθος!
Οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και ο αντίπαλος αυτή την φορά του κ. Βενιζέλου δεν λέγεται Παπανδρέου. Το πείραμα του κ. Παπουτσή δεν είχε τα επιθυμητά- από τον ίδιο και τους φίλους του- αποτελέσματα.
 
Το αξιοπερίεργο στην υπόθεση πάντως είναι πως δεν ανακοινώνει υποψηφιότητα για ένα τόσο σοβαρό αξίωμα κάποιος εάν προηγουμένως δεν έχει στην τσέπη του τις απαιτούμενες υπογραφές. Και όπως απεδείχθη ο κ. Παπουτσής στερείτο αυτής της δυνατότητας.

Τι επεδίωκε συνεπώς  με την κίνηση του αυτή το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ;
Μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει  πάντως και αυτός είναι ο λόγος που ανέτως μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Παπουτσή ήταν εξόχως ριψοκίνδυνη για το πολιτικό του μέλλον.
 NEWPOST
Τ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου