Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Μετεκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ «βλέπει» ο Γ. Καρατζαφέρης


Συνεργασία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εκτίμησε ότι θα υπάρξει μετά τις εκλογές, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά, χαρακτηρίζοντάς τους «αφερέγγυους».


Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε από τη Λάρισα, ο κ. Καρατζαφέρης διέβλεψε, ότι εφόσον γίνουν εκλογές, θα υπάρξει συνεργασία των δυο μεγάλων κομμάτων, καθώς, όπως είπε, «οι δύο με τις φιλότιμες προσπάθειες της τρόικα θα μπορέσουν να έχουν 151 βουλευτές για να κυβερνήσουν».



Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, καταλόγισε ευθύνες στους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για την «πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας», επισημαίνοντας παράλληλα ότι «έχουν δέσει μόνοι τους πισθάγκωνα τα χέρια τους όταν υπέγραψαν την επιστολή προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».


Ακόμη, απέρριψε το ενδεχόμενο πιθανής μετεκλογικής συνεργασίας του ΛΑΟΣ, επαναλαμβάνοντας ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με τους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά. «Πώς θα έβαζα την οικογένειά μου σε ένα αυτοκίνητο που και οι δύο οδηγοί είναι δεμένοι πισθάγκωνα;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Αυτοί οι άνθρωποι είναι αφερέγγυοι. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να συνεργαστώ με αφερέγγυους».


Ο κ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι στις επερχόμενες εκλογές «διακυβεύεται η ελευθερία της χώρας». «Ενοχλούμαι εξαιρετικά, τόνισε, όταν βλέπω ένα μούδιασμα στους πολιτικούς αρχηγούς του μνημονίου και βλέπω τον Τόμσεν να μιλά για πολιτικά θέματα που άπτονται της ελληνικής κυριαρχίας. Έφθασε μάλιστα να δίνει και χρίσμα στον ελληνικό λαό, δηλαδή ΄θα ψηφίσετε αυτά τα δύο κόμματα΄», ανέφερε.


Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν έκρυψε την δυσφορία του και για τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων όπου το κόμμα του παρουσιάζει διαρκείς πτωτικές τάσεις, και ανέφερε με έμφαση ότι επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.


Εκτίμησε τέλος ότι ο ΛΑΟΣ σε αυτές τις εκλογές θα συγκεντρώσει μεγαλύτερα ποσοστά από εκείνα των προηγούμενων εθνικών εκλογών.


naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου