Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Σε μια κίνηση ενότητας, ο Βαγγέλης Βενιζέλος κάλεσε από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου όλα ανεξαιρέτως τα στελέχη που εκλέχτηκαν με το ΠΑΣΟΚ στην αναμέτρηση του 2009 και αποδέχονται την πολιτική του πρόταση να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του. κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έκανε διακρίσεις και συμπεριέλαβε στο προσκλητήριό του και εκείνους τους βουλευτές που σήμερα ανήκουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά είχαν αποκλειστεί από τις πράσινες λίστες και όσους σήμερα βρίσκονται εκτός είτε επειδή διεγράφησαν είτε επειδή αποχώρησαν.

«Ως νέος πρόεδρος οφείλω να κάνω μία κίνηση ενότητας απέναντι στην οποία απαιτείται συνειδητή και υπεύθυνη ανταπόκριση γιατί δεν μπορούν να επαναλαμβάνονται συνεχώς τέτοιες ευκαιρίες», είπε ο κ. Βενιζέλος χειροκροτούμενος από τα μέλη του διευρυμένου Εθνικού Συμβουλίου.
Μετά τη δημόσια πρόσκληση Βενιζέλου, ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής για τους: Γιάννη Κουτσούκο, Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, Βασίλη Κεγκέρογλου, Χρύσα Αράπογλου, Δημήτρη Κουσελά, Δημήτρη Καρύδη, Μαρία Μίχου και Μιχάλη Τζελέπη που ψήφισαν «ναι» επί της αρχής και δεν υπερψήφισαν συγκεκριμένα άρθρα του Μνημονίου 2.
Επίσης, η πρόσκληση της ηγεσίας απευθύνεται στους βουλευτές εκείνους που έχουν διαγραφεί επειδή καταψήφισαν το Μνημόνιο 2 στο σύνολό του. Εξ αυτών, άμεσα και θετικά ανταποκρίθηκε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: Η βουλευτής της Β' Αθηνών δήλωσε ότι θα αγωνιστεί για το ΠΑΣΟΚ, επισημοποιώντας έτσι την επιτροφή της στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Στον αντίποδα η Βάσω Παπανδρέου, παρ' ότι επανέλαβε ότι παραμένει στο ΠΑΣΟΚ και στηρίζει τον νέο του πρόεδρο, ανέφερε ότι έχει διαφωνίες, τόσο για τα πεπραγμένα της διετίας, όσο και για την προοπτική της χ
ώρας
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου