Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ευάγγελος Βενιζέλος: Ο κ. Σαμαράς λέει το δικό του «λεφτά υπάρχουν»



Ευάγγελος Βενιζέλος: Ο κ. Σαμαράς λέει το δικό του «λεφτά υπάρχουν»
«Χρειάζεται έκκληση για ενότητα», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την προεκλογική του ομιλία στην Λαμία και πρόσθεσε ότι «ο κ. Σαμαράς αρνείται ακόμη να μιλήσουμε». 



«Λυπάμαι που διαπιστώνω ότι φοβάται το διάλογο», συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε «Ο κ. Σαμαράς λέει τώρα το δικό του «''λεφτά υπάρχουν'' υποσχόμενος με μισόλογα παροχές».  Συνεχίζόντας τη σφοδρή επίθεσή του κατα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι «ο κ. Σαμαράς μου έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης ως Υπουργό Οικονομικών».

«Δεν έχω ακούσει καμία άλλη πρόταση συγκροτημένη και υπεύθυνη», επεσήμανε ο κ. Βενιζέλος εξηγώντας ότι το ΠΑΣΟΚ βλέπει το Μνημόνιο ως μία βάση συνεχούς διαπραγμάτευσης. 

Πρέπει ο καθένας να σταθμίσει που τελειώνει η τιμωρία και που αρχίζει η αυτοτιμωρία που οδηγεί στο αδιέξοδο 

Χρειάζεται εθνική ενότητα. Αλλά ο κ. Σαμαράς αρνείται ακόμα και να μιλήσουμε. Λυπάμαι που διαπιστώνω ότι φοβάται το διάλογο..Ο κ. Σαμαράς

«Ο κ. Σαμαράς είπε ότι υπογράψανε τη δανειακή σύμβαση όχι το μνημόνιο! Δεν ξέρει ή δεν λέει ότι υπέγραψε και τα δύο;», διερωτήθη ο Ευάγγελος Βενιζέλος και τόνισε «Μόνο το ΠΑΣΟΚ ως πρώτο κόμμα μπορεί να πετύχει τη συμμαχία του τόξου της ευθύνης».

«Εμείς εγγυόμαστε ότι δεν θα υπάρξουν οριζόντιες περικοπές, ούτε νέοι φόροι», πρόσθεσε και απευθύνθηκε προς όλα τα πολιτικά κόμματα «Ρωτώ όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, Εγγυάστε την πληρωμή των συντάξεων τον Ιούνιο;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου