Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΚΚΕ: Νέες εκλογές άμεσα


Άμεση προσφυγή στις κάλπες, «για να σταματήσει η κοροϊδία» των διερευνητικών εντολών, ζήτησε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξη Τύπου, ζητώντας «να διορθωθεί η λαϊκή ψήφος, ως προς την ενίσχυση του ΚΚΕ».
Υπογράμμισε ότι «δίνεται η ευκαιρία σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν καλύτερη ζωή -μετά και από την τραγελαφική εικόνα της εβδομάδας των εκλογών, όπου το κάθε κόμμα προσπαθούσε να χαϊδέψει αυτιά, να εμφανιστεί ως αγωνιστής διαπραγματευτής- να διορθωθεί η λαϊκή ψήφος ως προς την ενίσχυση του ΚΚΕ».



Η κ. Παπαρήγα επανέλαβε ότι θέση του ΚΚΕ είναι η μη συμμετοχή σε οποιαδήποτε κυβέρνηση και σημείωσε ότι ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση του κόμματός της ότι καμία κυβέρνηση δεν μπορεί ούτε καν να ακουμπήσει τις λαϊκές ανάγκες.


Παράλληλα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιδεικνύει ιστορική ανευθυνότητα απέναντι στον λαό, επιστρέφοντας -όπως είπε- ανάλογη κριτική του κ. Τσίπρα προς το ΚΚΕ.
«Ο λαός πρέπει να ετοιμαστεί να παρέμβει, βγάζοντας συμπεράσματα και από τη διαδικασία του εμπαιγμού, δηλαδή των διερευνητικών εντολών» είπε χαρακτηριστικά.


athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου