Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Η πρώτη εμφάνιση Σαμαρά μετά την επέμβαση


Η πρώτη εμφάνιση Σαμαρά μετά την επέμβαση
Ορκίστηκαν σήμερα ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, και παρουσία του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο Γιάννης Στουρνάρας ως υπουργός Οικονομικών, ο Σίμος Κεδίκογλου ως υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και ο Κωνσταντίνος Τσιάρας, ως υφυπουργός Εξωτερικών.

Όλα τα φλας ωστόσο όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν στον Αντώνη Σαμαρά και την πρώτη εμφάνιση του μετά από την επέμβαση που έκανε στο δεξί του μάτι. Για περίπου  δέκα πέντε μέρες  πρωθυπουργό ακούγαμε και πρωθυπουργό δε βλέπαμε, ενώ οι φήμες και τα σχόλια γύρω από την υγεία του Αντώνη Σαμαρά «έδιναν και έπαιρναν»!! Πάρα ταύτα, ο πρωθυπουργός επέστρεψε και από ότι φαίνεται είναι έτοιμος να αναλάβει δράση!


Φορώντας ένα μπλε σκούρο κοστούμι και μια μωβ γραβάτα, ο κος Σαμαράς εμφανίστηκε, χωρίς επίδεσμο στο μάτι αλλά με εμφανές πρήξιμο. Ο πρωθυπουργός παρά την ταλαιπωρία που υπέστη όλες αυτές τις ημέρες λόγω της υγείας του ήταν χαμογελαστός και δέχθηκε τα περαστικά όλων όσων ήταν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η σημερινή εμφάνιση του πρωθυπουργού είχε σύμφωνα με πληροφορίες και την έγκριση του γιατρού του, ο οποίος  τον επισκέφτηκε χθες βράδυ στο σπίτι του στην Κηφισιά, προκειμένου να ελέγξει την μετεγχειρητική πορεία της υγείας του. Όλα εξελίσσονται ομαλά γι αυτό και ο Αντώνης Σαμαράς σταδιακά θα μπορέσει να επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντά του.

Τα δύσκολα συνεχίζονται για τον πρωθυπουργό, αφού μπορεί ο σωματικός πόνος να πέρασε...  αλλά ξεκινά ένας «ψυχολογικός πόλεμος» στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Ήδη σήμερα στη 13.00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση τους.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο της ΝΕΤ



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου