Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Άνετα ο Λεβαδειακός, 3-0 τον Πανιώνιο

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League γνώρισε ο Πανιώνιος, ο οποίος έχασε με 3-0 από τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο και κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο, καθώς ο Βασιλείου με γκολ στο 3’ και το 9’, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 17’ ο Ζησόπουλος, ενώ ο σκόρερ και ο Ναπολεόνι στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαν από ένα δοκάρι.

Ο Στέλιος Βασιλείου «καθάρισε» την υπόθεση-νίκη πριν καλά-καλά οι παίκτες των δύο ομάδων ξεκινήσουν το παιχνίδι. Στο 3’ ο ο Ναπολεόνι έκανε τη συρτή σέντρα από τα δεξιά, με τον Βασιλείου να «πετάγεται» στο ύψος του πέναλτι και να ανοίγει το σκορ. Μετά από έξι λεπτά, ο Βασιλείου εκμεταλλεύτηκε κάθετη πάσα του Κόρμπου και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση στη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Οι Βοιωτοί συνέχισαν να πιέζουν και στο 17’ σκόραραν για τρίτη φορά. Ο Γιώργος Ζησόπουλος με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα. Ο Λεβαδειακός είχε και δοκάρι στο 19΄, όταν ο Ναπολεόνι έκανε δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Περιστερίδης ακούμπησε την μπάλα με αποτέλεσμα να καταλήξει στο δεξί του δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Λεβαδειακός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να φτάσει σε ένα ακόμα γκολ. Από την άλλη, ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Κυριακίδη.

Λεβαδειακός – Πανιώνιος 3-0 (Nova 1)

Γκολ:
3', 9' Βασιλείου, 17' Ζησόπουλος

Κίτρινες κάρτες:
Σπυρόπουλος

Κόκκινες κάρτες:
-

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος):
Κυριακίδης, Μεντί, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου (87' Κουτσόπουλος), Πόι (84' Μίλιεβιτς), Μάρτινς (72' Μαχαίρας), Κόρμπος, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι.

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Ρόβας, Γουνδουλάκης (33' Μιλοβάνοβιτς), Μενδρινός, Ντούνης (60' Καμπάνταης), Αραβίδης (46' Κολοβός), Διαμαντάκος.

zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου