Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Τατσόπουλος: Κοιμήθηκα ομοφυλόφιλος και ξύπνησα ομοφοβικός


Τατσόπουλος: Κοιμήθηκα ομοφυλόφιλος και ξύπνησα ομοφοβικός
Κοιμήθηκα 'ομοφυλόφιλος' για τους χρυσαυγίτες και ξύπνησα 'ομοφοβικός' για κάποιους συντρόφους μου. Στην αντεπίθεση πέρασε ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, απέναντι σε όσους τον επέκριναν για τη γνωστή του περί «μισής Αθήνας», η οποία προκάλεσε σάλο αντιδράσεων.  

Σε συνέντευξή του στο  «Βήμα της Κυριακής»  ο Π. Τατσόπουλος μιλά για «μια προσφιλή τακτική της Χρυσής Αυγής να σπιλώνει αντιπάλους, σύμφωνα με τα δικά της αξιακά πρότυπα» και υποστηρίζει  ότι θέλησε να χλευάσει τη μέθοδο του character assassination (ηθική εξόντωση του  αντιπάλου με ένα ψέμα).

«Αλιεύτηκε αυτή η διαβόητη φράση περί 'μισής Αθήνας' και πλασαρίστηκε ως δήλωσή μου. Ήταν αρκετό για να ανοίξουν οι κρουνοί της παράνοιας» ισχυρίζεται. 

Όσον αφορά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία του άσκησαν σκληρή κριτική αναφέρει ότι τον κατέκριναν χωρίς να μπουν στον κόπο να διαβάσουν όλη τη συνέντευξη.


Για το αν πρέπει να τεθεί η Χρυσή Αυγή  εκτός νόμου, αφήνει αν εννοηθεί ότι από την στιγμή που μπήκε στη Βουλή δύσκολα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. 

«Ο Άρειος Πάγος θα έπρεπε να της έχει φράξει το δρόμο όταν ακόμα ήταν μια μικρή ναζιστική συμμορία με πλούσιο ποινικό μητρώο. Τώρα είναι πια αργά…  Εκτός κοινοβουλίου όμως -και κατόπιν εκτός νόμου- μπορεί να τη θέσει μονάχα εκείνο που την επέβαλε στο κοινοβούλιο: το εκλογικό σώμα».

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου