Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Μυστικότητα στον ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές του Γενάρη

 
Άκρα μυστικότητα επικρατεί στον ΠΑΟΚ για τις μεταγραφικές κινήσεις του Γενάρη. Τα δεδομένα, όμως στις υποθέσεις των Λάζοβιτς, Λούκας και Βιεϊρίνια που απασχολούν τους Θεσσαλονικείς είναι συγκεκριμένα. Στο συρτάρι μπαίνει το θέμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια, αφού η Βόλφσμπουργκ δεν φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει τον Πορτογάλου μεσοεπιθετικό για τον οποίο ξόδεψε πολλά εκατομμύρια ευρώ και ο Ιβάν Σαββίδης δεν προτίθεται να ακολουθήσει τις αξιώσει του γερμανικού συλλόγου.

Η πιο πιθανή από τις τρεις περιπτώσεις να υλοποιηθεί είναι εκείνη Ντάνκο Λάζοβιτς. Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έχει πολλές γνωριμίες στη Ρωσία και βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους διοικούντες την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για να πετύχει μια συμφέρουσα συμφωνία για δανεισμό έξι μηνών του Σέρβου επιθετικού.
Θετικό θα ήταν αν η ρωσική ομάδα κάλυπτε ένα μέρος από το 1 εκατ. ευρώ που αμείβεται αυτή τη στιγμή ο παίκτης και οι Θεσσαλονικείς φέρονται αποφασισμένοι να δαπανήσουν ένα ποσό που φτάνει τις 600.000 ευρώ.
Όσον αφορά την υπόθεση του Λούκας, ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ ασχολείται και με αυτό το θέμα και ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ξεφύγει από οικονομικής πλευράς. Μετά από όλα αυτά, ενισχύεται κάθε μέρα και περισσότερο η άποψη ότι υπάρχει και «plan B» στον «Δικέφαλο», αν ναυαγήσουν και οι τρεις περιπτώσεις (Λάζοβιτς, Λούκας και Βιεϊρίνια), αφού ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει επειγόντως δύο μεσοεπιθετικούς.
Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου