Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Φοβερήηηη αποκάλυψη από το ΣΑΙΝΙ – ΣΥΡΙΖΑ!

Τρομακτική αποκάλυψη του Αστυνόμου Σαΐνι – ΣΥΡΙΖΑ: Στις 8 Ιουλίου 2011 είχε συνάντηση με Παπανδρέου, Βενιζέλο και Διώτης! Άρα…, λέει ο Σαϊνι-ΣΥΡΙΖΑ, ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος έδωσε εντολή αντιγραφής του USB! Bingo!!!
Γιατί να το κάνουν αυτό; Α! για να παγιδεύσουν και οι δύο τον Παπακωνσταντίνου! ???

 Μέχρι τώρα το επιχείρημα ήταν πως ο Βενιζέλος ήθελε να «καθαρίσει» τον «κηπουρό» του Παπανδρέου για να χτυπήσει τον Παπανδρέου. Τώρα το επιχείρημα αλλάζει. Και ο Παπανδρέου ήθελε λοιπόν να φάει τον Παπακωνσταντίνου.

Και ο αθώος Διώτης τι έκανε; Τα επέτρεψε όλα αυτά; Ο αθώος Διώτης δεν ήταν επικεφαλής στο ΣΔΟΕ; Γιατί υπάκουσε στο βδελυρό σχέδιο των Παπανδρέου - Βενιζέλο;
Μέχρι εχθές μάλιστα δεν έβλεπαν ευθύνες Παπανδρέου. Τώρα βλέπουν. Ζορίστηκαν και αποφάσισαν πως πρέπει να επιτεθούν και στον Γ. Παπανδρέου, για να κερδίσουν τις εντυπώσεις. 
Το λαγωνικό τους ο Βαξεβάνης, που έχει αρρωστήσει με την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση, γράφει άρθρο με τον οποίο και πάλι κατηγορεί μόνο τον Ευ. Βενιζέλο. Ρωτάει: «γιατί ο Βενιζέλος λέει ψέματα ότι συνάντησε τον Διώτη στις αρχές Αυγούστου ενώ τον συνάντησε τη μέρα που φαίνεται να έγινε ένα αντίγραφο της λίστας;»
Μα ποιος είπε ότι δεν είχε ματαδει ο Διώτης τον ΥΠΟΙΚ πριν τον Αύγουστο; Αυτό που λέει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι ότι τον Αύγουστο του έδωσε το στικάκι!
Η μεγάλη πλάκα είναι πως όταν αποκαλύφθηκε ότι το στικάκι αντιγράφηκε στις 8 Ιουλίου οι συριζαίοι έπαθαν πανικό και αμφισβητούσαν τους οικονομικούς εισαγγελείς. Μάλιστα ο βαρύς Παπαδημούλης έφτασε να γράφει πως θα πρέπει να δει το στικάκι ο εμπειρογνώμονας του Κ. Βαξεβάνη.
@papadimoulis
Γιατί Κυβερνηση, ΣΔΟΕ κ δικαιοσύνη δεν έχουν αξιοποιήσει την Δνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος; Γιατί δεν καλούν τον εμπειρογνομωνα του HOT DOC;

Ενώ ο Βαξεβάνης ούρλιαζε πως είναι ψέματα όλα και πως το στικάκι δεν αντιγράφηκε στις 8/7. Ο λόγος ήταν ότι έβγαινε από το «κάδρο» 100% ο Ευ. Βενιζέλος και εν μέρει ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ενώ έμπαινε στο κάδρο με βαρύ κατηγορητήριο ο δικός τους Διώτης.
Λίγες μέρες μετά έκαναν την φοβερή αποκάλυψη της συνάντησης και τελικά παίρνουν πίσω την αμφισβήτηση των οικονομικών εισαγγελέων.
Για να μην χάσουμε τη λογική μας υπάρχει και η ρεαλιστική εξήγηση που λέει πως επειδή είχε αυτή τη συνάντηση ο κ. Διώτης αντέγραψε το usb από το άλλο (γιατί άραγε;) ώστε να έχει να δώσει κάτι σε περίπτωση που θέτονταν θέμα λίστας. Μπορεί βέβαια να έγινε και το αντίστροφο: να το αντέγραψε αφού τους είδε, μια και δεν του το ζήτησαν και άρα μπορούσε να κάνει ότι ήθελε. Αλλά ψιλά γράμματα αυτά για τον Σαϊνι- ΣΥΡΙΖΑ! Θέλουν σωνει και καλά να βγάλουν αθώο τον δικό τους Διώτη και να καταδικάσουν τον πολιτικό τους αντίπαλο, μήπως και καταφέρουν να πάρουν εξουσία.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε απόλυτο πανικό. Ξέρουν πως η αλήθεια έχει ήδη αποκαλυφθεί και τώρα απλώς κάνετε φασαρία μήπως και παραπλανήσουν … τους «νοικοκυραίους» σας!
Οσο φασαρία πάντως και να κάνουν .. αργά ή γρήγορα θα κληθούν να απαντήσουν στο ερώτημα: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΣΤΟΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ;

mavrioxia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου