Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

«Προσοχή» συνιστά στους συντρόφους του ο Βούτσης


«Προσοχή» συνιστά στους συντρόφους του ο Βούτσης
Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, διαφοροποιούμενος αισθητά από τις «θερμές» τοποθετήσεις των κομματικών συντρόφων του - στους οποίους συνέστησε εμμέσως «προσοχή» -, σχολιάζοντας τα θέματα που έχουν πυροδοτήσει την σκληρή αντιπαράθεση ανάμεσα στην Κουμουνδούρου και την κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒHMA FM σχετικά με την αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όπως έχει ζητήσει επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του Γιώργου Παπανδρέου, ο κ. Βούτσης επισήμανε ότι «σίγουρα χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή σε αυτές τις περιπτώσεις είτε αφορούν πρωθυπουργούς, είτε υπουργούς Οικονομικών, είτε αρχηγούς κομμάτων, όπως είναι τώρα ο κ. Βενιζέλος. Πραγματικά χρειάζεται προσοχή και να έχει κανείς εδραίες ενδείξεις, πεποιθήσεις περί ενοχών».

Για την αστυνομική επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «θα ήταν πολύ καλύτερα να είχε κινητοποιηθεί η πανεπιστημιακή κοινότητα και οι φοιτητές για να δώσουν λύση μόνοι τους. Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι από τις καταδρομικές επιχειρήσεις, οι οποίες γίνονται μόνο ημέρες γιορτών.

Σχετικά, τέλος, με τη Βίλα Αμαλία, ο κ. Βούτσης αρκέστηκε να παρατηρήσει ότι «σε όλες τις μεγαλουπόλεις, σε όλη την Ελλάδα, υπάρχουν εστίες για συλλογικότητες ελευθεριακές ή άλλες, με τις δικές τους δημιουργικές ή λιγότερο δημιουργικές απόψεις, που είναι έξω από το καταναλωτικό πρότυπο και από την εμπορευματική ζώνη. Στη Βίλα Αμαλία έχουν γίνει πολλές εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια».

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου