Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Βήμα FM: Ποιος απο τους δύο λέει ψέματα; Ο Διώτης ή ο Παπακωνσταντίνου;

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γ. Παπαχρήστο στο Βήμα FM , κατά τη συνομιλία που είχε με τον Γ. Παπακωνσταντίνου, του είπε αρχικά πως δεν γνώριζε ότι υπήρχαν ονόματα συγγενών του μέσα. Στη συνέχεια του είπε ως δεν θυμάται. Και στο τέλος του είπε πως υπήρχαν τα ονόματα των συγγενών του.

Ο Γ. Παπαχρήστος σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ρώτησε τον Γ. Παπακωνσταντίνου αν στο usb που έστειλε στον κ. Διώτη υπήρχαν τα ονόματα των συγγενών του. Ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως υπήρχαν.
Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Διώτη σχετικά. Ο κ. Διώτης του απάντησε κατηγορηματικά πως στην λίστα που παρέλαβε από τον κ. Παπακωνσταντίνου δεν υπήρχαν τα ονόματα των συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου.
Ο δημοσιογράφος καταλήγει στο εύλογο συμπέρασμα ότι κάποιος από τους δύο λέει ψέματα και εξετάζοντας τα κίνητρα , καταλήγει ότι μάλλον ο κ. Παπακωνσταντίνου λέει ψέματα διότι έχει το κίνητρο λόγω συγγένειας.

Το κίνητρο δεν ήταν οικονομικό, όπως εξηγεί ο Γ. Παπαχρήστος αλλά πολιτικό: «Φοβήθηκε τον ντόρο»

Όσον αφορά την εμπλοκή του κ. Βενιζέλου, ο Γ. Παπαχρήστος εκτιμά πως ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει «κερδίσει το ηθικό πλεονέκτημα με τη λίστα Λαγκάρντ»
mavrioxia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου