Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Κλείνει αύριο ο ΧΥΤΑ Μαυροράχης! Ο Δήμος Λαγκαδά απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση

Κάλεσμα συμμετοχής προς όλους του δημότες, τους φορείς και τα σωματεία του Δήμου Λαγκαδά απηύθυνε η δημοτική αρχή για την
αυριανή κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης. Την περασμένη Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Λαγκαδά αποφάσισε να προχωρήσει σε κατάληψη του ΧΥΤΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη ορθή λειτουργία του ΧΥΤΑ. Ο αποκλεισμός θα ξεκινήσει αύριο το πρωί στις 7:00. 
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του
Δήμου Λαγκαδά:
"Η Διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά, ανακοινώνει στους Δημότες μας ότι υλοποιώντας την ομόφωνη Απόφαση και το σχετικό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου που ελήφθη το απόγευμα της 15/02, προχωρά από αύριο το πρωί (Δευτέρα 18/02) σε 24ωρο προειδοποιητικό αποκλεισμό και διακοπή της λειτουργίας του ΧΥΤΑ Μαυροράχης.
Καλούνται όλοι οι Περιβαλλοντικοί Σύλλογοι, Πολιτιστικοί και Οικολογικοί φορείς, οι Εκπαιδευτικοί και οι μαθητές των σχολείων μας, καθώς και κάθε Δημότης που ανησυχεί για τη διαμορφωθείσα κατάσταση, να στηρίξουν την προσπάθεια του Δήμου Λαγκαδά.
Καλούμαστε όλοι μαζί με την αυριανή μας παρουσία, να δώσουμε δύναμη στη φωνή μας και να αντισταθούμε στην περιβαλλοντική υποβάθμιση της περιοχής μας.
Ο στόχος μας δεν είναι να δημιουργήσουμε προβλήματα στους άλλους, αλλά να ζητήσουμε από τους “άλλους” να σεβαστούν τον τόπο που επιλέξαμε να ζούμε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας!"
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου