Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Αντιδράσεις κομμάτων στην επίσκεψη Ολάντ



Βολές κατά του Πρωθυπουργού εκτόξευσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, με αφορμή την επίσκεψη του γάλλου προέδρου και τις δηλώσεις των κ.κ. Σαμαρά και Ολάντ μετά από τη συνάντησή τους.

«Ο κ. Σαμαράς αντί να απαιτήσει από τον κ. Ολάντ τη διαγραφή του επονείδιστου χρέους, άνοιξε τον δρόμο προκειμένου μετά την κ. Μέρκελ και την παρέα της να βάλει χέρι στα ασημικά της πατρίδας μας και στις πλουτοπαραγωγικές πηγές της και η Γαλλία», δήλωσε ο κ. Μαριάς.

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού, αλλά και του γάλλου προέδρου εξαπέλυσε το ΚΚΕ, με αφορμή τις δηλώσεις των κ.κ. Σαμαρά και Ολάντ μετά από την χθεσινή συνάντησή τους στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «η συνεκμετάλλευση των δημόσιων υποδομών, του φυσικού και ορυκτού πλούτου από το γαλλικό και ελληνικό κεφάλαιο, είναι το αντιστάθμισμα που αξίωσε ο Φ. Ολάντ για τη στήριξη που παρέχει στην κυβέρνηση και την ελληνική πλουτοκρατία».

Κατηγορεί ακόμη τους κ.κ. Σαμαρά και Ολάντ πως «παριστάνουν προκλητικότατα ότι νοιάζονται για το δράμα των ανέργων και των λαών, τη στιγμή που είναι συνυπεύθυνοι για την πολιτική της ΕΕ που τσακίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων και ειδικά των νέων». 

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου